Site name

Janković: Kancelarija  PSG u Vranju

Pokret slobodnih građana (PSG) danas je svečano otvorio kancelariju u Vranju, u Ulici Partizanska 10, saopštio je ovaj Pokret.

8

Piše: FoNet

Vranje 12. avgust 2017. 20:40

Foto: Stanislav Milojković

Početak rada još jedne u nizu kancelarija koje Pokret otvara širom Srbije, promovisao je poverenik Pokreta za Pčinjski okrug Nemanja Nuhijević, a dobrodošlicu prisutima poželeli su predsenik Pokreta Saša Janković i član Predsedništva PSG Srđan Škoro

Nuhijević je naveo da građani u Vranju imaju ozbiljne probleme i da će kancelarija Pokreta slobodnih građana pokušati da u dogovoru sa njima rešava sve nagomilane nedaće, uključujući i oslobađanje od straha.

Škoro je rekao "da su građani Srbije ili digli ruke od sebe, ili dižu ruku na sebe".

"Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi građani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka", zaključio je on.

Posle svečanog otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa građanima.

Janković je u neformalnom razgovoru s novinarima zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo, malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

Otvaranjem kancelarije u Vranju Pokret slobodnih građana širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će građane izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži, navedeno je u saopštenju PSG.

povezane vesti

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Sale

12. avgust 2017.

Bas ce Jankovic da resi probleme Vranjanaca, sta je radio kao zastitnik gradjana kad su u Vranju unistavane, zatvarane i prodavane firme, kad su radnici ostajali na ulici? Sad kad Vranje izlazi iz krize dolazi da seje mrznju.

Marija

13. avgust 2017.

Kako ono kazu Vranjanci ... u Vranje nema laganje ... stigao Jankovic - ce da bidne i laganje!

Jana Janjic

13. avgust 2017.

Ono kad neko vidi fotelju, pa pomisli:"Nisam te se nagledao".

Biljana Peric

13. avgust 2017.

Bojim se da se na Vranje ne sruči neka elementarna nepogoda.

Jeca

13. avgust 2017.

Kome Janković hoće da pomogne, gradjanima ili sebi? Hvata se za sve moguće slamke i skuplja glasače na jeftin način otvaranjem prostorija po celoj Srbiji. Očekujemo javno da vidimo koji je problem resio.

Dragana

13. avgust 2017.

Ha ha kad u Vranju gradjani vide da je stiglo "laganje" bice Jankovicu "bežanje" iz Vranje.

Mskili

13. avgust 2017.

,,Zacaranog kruga nasilja i lazi" , hm interesantno zapazanje... Izgleda ste vi najvise u tom krugu, jer mi se tako ne osecamo. Mi smo u krugu uspeha, istine i pravde.

vladbgd

13. avgust 2017.

Pevala Kostana, a, Mitke recitovao poemu "Zal za vlascu", koju je srocio Jankovic.. Jankovicu, od kojih para placas kancelarije?