Site name

NS: “Čestitka” Vučiću na izboru Haradinaja

Nova Srbija (NS) čestita predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću izbor Ramuša Haradinaja za premijera kosovske Vlade, saopštila je danas ova stranka.

4

Piše: FoNet

Beograd 10. septembar 2017. 13:07

Foto: FoNet

Vučićeva Srpska lista podržala je za predsednika kosovske Vlade, čoveka koji je počinio najveće zločne protiv Srba na Kosovu i Metohiji.

Time je Srbija, na čelu sa Vučićem, dala pun legitimitet zločinačkom kosovskom premijeru i njegovim institucijama i priznala nezavisnost Kosova , a Vučić je postao prijatelj sa Hardinajom, kome je, bez referenduma o tom pitanju i mišljenja građana Srbije, poklonio deo srpske zemlje - Kosovo i Metohiju, navedeno je u saopštenju.

Nova Srbija pita do kada ćemo da tolerišemo i ćutimo i ne reagujemo na bahatosti Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića koji je ovim potezom ponovo ubio sve one junake sa Košara i širom Kosova koji su dali živote braneći južnu srpsku pokrajinu i narod koji je tamo živeo i stradao.

Olako su Vučić i njegovi vlastodršci zaboravili martovski pogrom 2004. godine , hiljade ubijenih i proteranih Srba i na desetine spaljenih srpskih crkava i manastira na nekada nama svetom Kosovu.

Novoj Srbiji je razumljivo zašto Vučić to čini, njega ne interesuje ni Kosovo, ni Srbija, on će zarad vlasti, tako kako je danas Haradinaju predao Kosovo, sutra predati i Vojvodinu, i Šumadiju, i Rašku oblast.

Nova Srbija smatra da SNS i njeni kadorovi uništavaju i rasturaju državu u svakom pogledu i moli Marka Đurića, a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnesu ostavke i ubede građane Srbije da ovoj državi i narodu stvarno žele dobro, zaključeno je u saopštenju NS.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Branko

10. septembar 2017.

Velja se probudio iz politickog sna i opet bezuspesno pokusao da kaze nesto pamentno.

Rogan Nedjo

11. septembar 2017.

Nije se Velja probudio,vec je rakao ono sto misli vecina srba.

kmo

11. septembar 2017.

"Zasviraj zapevaj iza pojas zadeni"-rekao bi naš narod.

Vučić tera sprdnju...

11. septembar 2017.

sa svima u Srbiji!-Srećom, ja živim daleko!!!