Site name

Vučić: Haradinaj je ratni zločinac, podržavam Srpsku listu

Kosovo i Metohija suština su političke sadašnjosti i budućnosti Srbije. U zavisnosti od odnosa prema Kosovu Srbija će imati sigurniju ili manje sigurnu ne samo sadašnjost, već i budućnost, rekao je večeras u obraćanju naciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

48

Piše: Danas Online/ FoNet

12. septembar 2017. 21:52

Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Prema njegovim rečima, od oktobra počinje nova faza dijaloga, neophodno je insitutcionalizovati ga i obaviti veoma široke konsultacije. Taj dijalog bi trebalo da bude na više nivoa, odvijaće se u koncentričnim krugovima, očekuje se da će biti ozbiljan, odgovoran i  tolerantan,  imaćemo jasne ciljeve, uz poštovanje različitog mišljenja i uz učešće svih relevantnih aktera.

- Srbija po pitanju Kosova do sada samo govorila ono što ne želi, kao što je da prizna nezavisnost, a da politiku nije imala - rekao je Vučić, i najavio da će biti objavljen Izveštaj o pregovorima o Kosovu i Metohiji u kojem će biti predstavljeni rezultati iz prethodne četiri godine dijaloga, istaknuti svi važni datumi od 1998. godine i Kristofera Hila, pa nadalje, kao i svi potezi koje je Srbija kao država napravila po pitanju Kosova.

Haradijan je za nas i dalje ratni zločinac i toga ćemo se držati, ali da je Srpska lista svojim glasanjem sačuvala mir i svoju decu - rekao je Vučić i poručio da podržava odluku Srpske liste da uđe u Vladu Kosova, napominući da nije uticao na odluku da se tako postupi.

Zamislite da su rekli ide se na nove izbore? Šta bi radili, ako bi ih Albanci napadali, upitao je Vučić i naglasio da Albanci prvi put u vlasti ne čine većinu. Da nisu podržali nikog - "to nije nikakav izbor", smatra Vučić i ukazuje da je, s druge strane, Samoopredljenje otvoreno za Veliku Albaniju.

On je rekao i da je danas drugačija naša pregovaračka pozicija o Kosovu, "danas se naš glas ponovo čuje", i ocenio da mu ni u jednom trenutku nije bilo ni lako, ni lepo prilikom pregovora.

Imam mučninu u stomaku kad zovu u Brisel, imam Pavlovljev refleks, jer znam da neće biti lepo, izjavio je Vučić.

Spreman sam da odem u Sinod Srpske pravoslavne crkve, ali i kod drugih verskih zajednica, kao i u Srpsku akademiju nauka i umetnosti, i lično razgovoram o Kosovu, naveo je Vučić i naglasio da nova faza dijaloga podrazumeva i razgovor u Parlamentu.

Neću nikom pobeći sa megdana, poručio je Vučić i precizirao da je spreman lično da razgovara tamo gde se može očekivati da razovor bude najteži.

On je rekao da bi dogovor o Kosovu trebalo da bude što širi i predočio da se ne sme živeti "u periodu od pre 300 godina".

Govoreći o uspesima svoje politike, Vučić je upitao u koju su malu zemlju, sem Srbije, došli kineski i ruski predsednik, a nada se da će doći i američki.

Srbija je postala politički snažna i dramatično ekonomski jača, ocenio je Vučić.

On je istakao i da je  Ana Brnabić  premijer i da ima njegovo puno poverenje i podršku, odgovarajući na pitanje da li je za njega premijer Brnabić ili Zorana Mihajlović.

Srbija ima veoma dobrog premijera, jasno sam rekao da je Brnabić premijer, istakao je Vučić, povodom različitih mišljenja o Zakonu o rodnoj ravnopravnosti, ali i naglasio da ne ulazi u pitanja Vlade.

Vučić neće ići na Paradu ponosa, kako je rekao nije zainteresovan i objasnio da je za taj dan planirao druge aktivnosti. On je naveo da će na Paradu ponosa ići premijerka Ana Brnabić i još neki ministri, kao i gradonačelnik Beograda.

Predsednik Srbije konferenciju je završio rečima "aj zdravo".

Čuđenje zbog pisanja Danasa

Povodom teksta objavljenog prekjuče u Danasu da su radnici građevinskog preduzeća Ratko Mitrović koji izvode radove na Trgu Slavija, štrajkovali zato što su tek dobili februarsku platu, Vučić je izrazio čuđenje „gde to ima da država odgovara za plate u privatnom preduzeću“. „Ljudi, recite mi gde to ima, kakve veze ima sa neisplaćenim platama u privatnom preduzeću Vlada Srbije“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga, koje je glasilo da komentariše navode jednog dnevnog lista o štrajku građevinaca na Trgu Slavija. Vučić je u tom kontekstu pomenuo i da ne može da se popije nekoliko piva i 14 kafa i da se ništa ne radi, kao i da će Srbija uskoro imati nezaposlenost manju od 10 odsto, odnosno da neće imati dovljno ko da radi za slobodna radna mesta. U vezi reagovanja na političkoj sceni u vezi sa pisanjem našeg lista o radnicima u štrajku, upitao je i zašto RTS uopšte objavljuje saopštenja vanparlamentarnih stranaka.

Nisam nikad video Haradinaja

Aleksandar Vučić naveo je i da Ramuša Haradinaja nikada nije upoznao ali da ga je video kada je bio „kod Vojislava (Šešelja) u ćeliji u Hagu“, kako šeta u dvorištu.

povezane vesti

komentari (48)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

:-|

12. septembar 2017.

Počeo je da koristi postizbornu propagandu albanskih političara sa Kosova i Metohije da bi pokušao da se opere!

tesno

12. septembar 2017.

Vučiću, Letonija trenutno vodi protiv Slovenije. Čisto da znaš.

Aca-Goebbels-Bocasa,

12. septembar 2017.

Noćas je Joseph Goebbels ponovo izvršio samoubistvo!!!AV je nadmašio i svoj jezik!

Gordana

12. septembar 2017.

Za nas je dobro sto imamo predsednika koji zeli da resi problematicno i nezgodno pitanje vezano za KiM.

Kao u vicu

12. septembar 2017.

Bili Amerikanac, Nemac, Albanac, Rus i naš predsednik. I niko ne zna šta je sve bilo - samo je naš predsednik na kraju sve pobedio. Bajka za odrasle.....

Rade

12. septembar 2017.

Od kad to Vučić hoće s nekim da pregovara. Pa od sada kad svu krivicu što je uradio želi da prebaci na druge. E bato malo si se zeznuo, neće ti niko doći na tvoj dijalog. niko nije lud tvoju krivicu prebaciti na svoja pleća. Drugim rečima istekao ti je rok trajanja. A miševe koje si okupio oko sebe koji te podržavaju razbežaće kud koji mili moji, kad osete tvoj kraj. A kraj ti je blizu. Dobro ti znaš da partija SNS ne postoji. SNS si ti i kad padneš iste sekunde nestaje i SNS. Dobro to ti znaš i toga se smrtno plašiš. Džabe ti hapšenja koja sprovodiš, a to je dokaz da više ne znaš ni gde udaraš.

aca

12. septembar 2017.

Dijalog za bolju budućnost Srba ,koji žive na KiM, za njihovo bolje sutra, da im deca odrastaju u zdravoj sredini, bez bojazni, jednostavno za normalan bezbedan život!

Coli

12. septembar 2017.

Biče "zanimljivo" ako se otvara arhiva BIA, pa da se saznjaju svi potezi koje je Srbija kao država napravila od 1998. godine po pitanju Kosova!!! Pa da vidimo "scenario" u Rečaku, ubistva u ''''Pandu'''', ko je ubijao i prevozio Albance u masovnim grobovima po celoj teritoriji Srbije, ko je dozvolio da se ubiju radnici RTS-a, ko je organizovao "Kosovo za patike", zašto nije došlo do lustracije posle pada SM.....

Citalac

12. septembar 2017.

Zanima me da li ce medju tim podacima koja ce se objaviti nalaziti i propagandni voz koji je vlada Srbije slala na Kosovo a kao ''''uspesan'''' potez vlade Srbije?

Maja

12. septembar 2017.

Kosovo i Metohija su suština budućnosti Srbije i srpskog naroda, svim silama se moramo boriti za KiM, sva podrška predsedniku.

sažvakana priča

12. septembar 2017.

Kako, bre, možete da kažete da ništa novo nije rekao?! A pivo i kapućino što svako malo je ponavljao, a.

Драган Пик-лон

12. septembar 2017.

Нашта смо спали,Христифор Хил и Харидинај су важније теме од самог Косова и Метохије.Јадна је Србија док су јој оваки медиокретети на челу!!!

ribolovačka priča

12. septembar 2017.

Ma nije čovek znao šta je odlučila Srpska lista. Morao je Marko Đurić da mu saopšti šta su odlučili. Ajde, verujte bar malo, nemojte da ste takvi.

milojko

12. septembar 2017.

Dok nisi u nečijoj koži ne znaš kakvu je žrtvu morao da ponese, tako je i Srbima na Kosovu

Joka

12. septembar 2017.

Faza koja će započeti u oktobru je odlučujuća, nakon toga je neophodno doneti radikalne korake. Predsednik otvara istorijsko pitanje,samo napred.

joka

12. septembar 2017.

Jasno i glasno je rekao da je Haradinaj ratni zločinac, hvata se u koštac sa veoma teškim problemima i neophodno je da ima svu podršku.

Darinka

12. septembar 2017.

Nova faza dijaloga kroz ozbiljnu, odgovornu i tolerantnu politiku... Jer problem se dosta gurao pod tepih. I vreme je da problem sa Kosovom i Metohijom resimo kao odgovorni ljudi.

muzicarka

12. septembar 2017.

Ne treba odustati od Kosova i Metohije,ako treba neka borba traje godinama, zasto odbaciti nesto sto pripada Srpskom narodu? Sve sto je Srpsko treba postovati cuvati i boriti se za to!

Boža Kuka

12. septembar 2017.

Kosovo naša rak rana, nadam se da će se pregovori nastaviti i da će se u dogledno vreme krenuti sa ove pozicije. Svetske sile, treba da shvate, da su nepravedno oduzele deo teritorije državi Srbiji, i stvorile veštačku tvorevinu, u kojoj narod te zemlje nema nikakva prava.

cvele

12. septembar 2017.

OVAJ REZIM JE SVOJOM ZLOCINACKOM POLITIKOM UNISTIO SRBIJU DO 2000.NEKA NAM NABROJE FABRIKE KOJE SU NORMALNO RADILE ZA VREME SANKCIJA.NE SECAJU SE DA NAM JE PLATA BILA 10DM,ZA MNOGE RADNIKE SU IZMISLILI PLACENO ODSUSTVO,JEDINO PROSVETA I ZDRAVSVO JE MORALO DA RADO.OVAJ REZIM JE UNISTIO SRBIJU EKONOMSKI,A ZBOG STRAVICNIH ZLOCINA,SRBI NISU SMELI DA OSTANU NA SVOJIM OGNJISTIMA.SADA SVOJOM POLITIKOM PROGONE I ONO NAJVREDNIJE IZ SRBIJE,A TO JE NASA MLADOST.OKRUZILI SU SE LOPOVIMA I RATNIM PROFITERIMA I MENTALNO ZLOSTAVLJAJU,SVAKODNEVNO GRADJANE SRBIJE, I TO CINE SVESNO DA NAROD MASOVNO ODLAZI,A ONI TO PRIKAZU KAO SMANJENJE NEZAPOSLENIH.STRASNO,STRASNO ZLO NAS JE ZADESILO.

Dragana

12. septembar 2017.

Apsolutno, to je stabilan oslonac za dalju prosperitetnu budućnost.

Laža i Paralaža

12. septembar 2017.

Narode moj! Pa zašto i dokle da trpimo ovakve "korisne idiote" koje nam drugi serviraju? Da li znate da već 27 godina slušamo iste laže i paralaže? Sve iole normalne zemlje sveta su za ovih 27 godina otišle toliko daleko da ih NIKADA nećemo moći dostići. Da li su ovi "korisni idioti" nama zaista potrebni i da li im zaista verujete, nakon svih ovih 27 godina? Da li ste svesni da smo njihovi zatočenici, 27 godina? Da li znate da su njihova deca porasla i završila dobre škole za ovih 27 godina? Da li znate da će njihova deca doći na njihova mesta za narednih 27 godina? Da li znate koliko su lepih stvari doživeli za ovih 27 godina, a naših 27 godina Pakla? Da li znate da je prošlo 27 godina od kako ne živimo normalno? .... Pitaće se unučad i ostala pokolenja šta nas je teralo da ih trpimo 27 godina, (i još 27 godina), kao što se i mi pitamo zašto smo trpeli Turke vekovima....Uzmimo naše živote i živote naše dece u naše ruke i GLASAJMO da jednom za svagda oteramo Zlo koje se nadvilo nad Srbijom. Kada jednom oteramo ovo Zlo, i pokažemo "zube", sledeća garnitura će početi da osluškuje i poštuje svoj narod, pa će naredna da sluša i ceni šta narod kaže i šta narod hoće, pa će i nama doći lepi dani, kao što je njima svaki dan, već punih 27 godina.

коста д

12. septembar 2017.

"Neću nikom pobeći sa megdana, poručio je Vučić ...... " Očito da predsednik razgovore u okviru posla koji radi, smatra dvobojom. Zašto svoj posao, i juče i danas, smatra mestom dvoboja ili borbe? Сваки двобој је неминовно сукоб. И ту нема дијалога, чак ни простора за дијалог.

Milan

12. septembar 2017.

Mora se resavati pitanje Kosova. Toliko osuda za nekog ko zeli da zatvori ovo pitanje ja ne razumem. Pa sta treba kao i do sada da se okrece glava od problema da bi bili zadovoljni? Ja iskreno podrzavam inicijativu za resenje.

Kalča

12. septembar 2017.

Kad je bilo vreme za dijalog ti i tvoja partijska satrapija niste hteli ni da čujete. One koji su pozivali na dijalog, toleranciju i zdrav razum ti lično si nazivao izdajnicima. Tako si se ponašao u vreme svih Yu ratova. Palio si vatru gde god ti je palo na pamet. Sad bi piroman da drugi gase njegovo zgarište i da drugi zatru njegovo pepelište. Utaman. Sve je zapisano. Sve se zna. Nema te sapunice kojom se može sprati sramota i tuga koje si širio oko sebe. Sad si sam, sa svojim čaušima koji zajedno ne vrede jednog izgubljenog nevinog života, jedne rane i jedne suze iz tvojih ratova. Čekamo da ti kažemo - zbogom. Kad-tad.

Zoki Drnic

12. septembar 2017.

Treba svi fa podrzati

ljubitelj burleski

13. septembar 2017.

OPET,,NEKI SAMO SEDU,I NIŠTA NERADU,, A,,SRAMOTNI,BUJKE SE,,ČAK,USUDIO SE,,I DA OBJAVI,,SAOPŠTENJA,NEKIH TAMO MRSKIH MU POSEBNO MRSOMUDAČKIH,NEKORISNIH,IDIOTA,JEL,DA.A HOĆE,,KONCENTRIČNE KRUGOVE,,ZA,,TOLERANTNE RAZGOVORE,, .BIĆE DA OVO MNOGO LIČI NA ONAJ,DEVETI KRUG ,,STAROG I NEZABORAVNOG FILMA SA DUŠICOM ŽEGARAC,,FALE,,SAMO ONE,,TRAKE,ZA TARGETIRANJE,Osim AKO nisu,uposlenici,, ,,agencije,rtv za,,samo dva puta veću,zaradu,,od svih,,zaposlenih U FIRMAMA ,INVESTITORA,, KOJE JE,,ON,,doveo,,Čiji Li je PINK,,MITROVIČA MEDIJSKOG MUTANTA ONE S CVETOM U KOSI,KADA SU GA,PRISVOJILI, ON I ,,SVITA,, I,,ELITA,, ZA,NACIONALNO,,VAŽNA SAOPŠENJA u,,EX i sadašnjoj,,osveženoj,,postavci,,Mora biti da su GA,POGREŠNO,OBAVESTI ,oni,,netolerantni,,mrsomudi,, I DONELI,,ODLUKU ZA ,,ANGAŽOVANJE,, PROVERENIH,,INVESTITORA, PA MU ČAK,,,SMEŠNO,,ŠTO SE OPET PONAVLJA GOŠA JURA I MNOGO SLIČNIH,,USPEŠNIH,PODUHVATA,,OD,,OBNAVLJANJA SLAVIJE ,FONTANE ZA,,RESPEKT,, TURISTIMA,,,I SVIH ,,ZATRPANIH,POVRŠINA,I KRATERA,PO BEOGRADU, I TO,,SLUČAJNO,, PRED,,IZBORE,,.Zato je za svaki slučaj pobratim mu BAJA,,RONHIL, IZ LAKTAŠA,VEĆ OPRAVIO,PAR DESETAKA UTOBUSA ,,PODRŠKE,,NA,IZBORIMA,, U ZNAK ZAHVALNOSTI ZA SVE,, DONACIJE,, IZ NAŠEG ODAVNO UGRUVANOG,,ČUPA OD ,ROVARENJA,PO NJEMU,ONH ALAVIH,,,SPASITELJA OKO ,,NACIONALNIH,,DEKLARACIJA,,.NEBILO vam zapoveđeno ,U DANAS,u,MOŽETE LI BAR JOŠ PO NEKI PUT DA navedete za,one,,glasače,,sns,,LIDERA,,imena ,,nosioca ,, 24 TEME u EU, BILI smo ,,samo,od 2000,taoci,ovakvih,spasitelja ,,a sada SMO napreDNO PODIGNUTI NA NIVOJE,,ŽIRANATA,ZA SVE NJEGOVE JEVANĐELIJSKE,,PODUHVATE,,s Bratijom,MU.Toliko slikisanja sa,,važnim političkim gostima ZAISTA NEMA NI JEDNA NORMALNA ZEMLJA DOK JOJ JE,BDP, ČABAR TRANS ,K,O NIKAD U ISTORIJI.

Mladja

13. septembar 2017.

Boze da li ovaj covek zna sta govori.

svetlanast.

13. septembar 2017.

U vreme vlasti Slobodana Milosevica, DIJALOG /na vise nivoa, u koncentricnim krugovima/ kako TO zove predsednik Vucic, zvalo se JAVNA RASPRAVA.Sto je bilo vise ucesnika, "materijale", kojih je nekad bilo i vise od kilograma , dobijale su i mesne zajednice /skoro da ih niko nije ni citao/, "uvodnicar" bi prepricao, kako bi i gradjani i gradjanke "izneli" svoja "misljenja, predloge i primedbe".Sto je bilo vise ucesnika u "javnoj raspravi", Milosevicu i SPS-u je bilo lakse da PROBERE bas one vec unapred donete ODLUKE.Ne moze AV da preuzme sve ideje DS /EU/, mora nesto i od metoda zamajavanja naroda koje je koristio Slobodan Milosevic.

stevica

13. septembar 2017.

kao i obično...još jedna njegov shizofrena politička izjava koja nema kontakt sa stvarnošću i činjenicama. ubeđuje nas da treba da verujemo Njemu a ne stvarnosti.Odgovornost je tvoja Vučiću, džabe se trudiš, ističe ti rok trajanja

Vladan Velimirovic

13. septembar 2017.

LICEMER + LAZOV + IZDAJNIK = 3 u 1

imana

13. septembar 2017.

A kako neko misli da napravi nesto dobro za Srbe ako ne razgovara i ne ucestvuje u vlasti? Ignorisanjem? Zabijanjem glave u pesak? Ili mozda neko misli da svi Srbi treba da se isele i da se tako konacno resi to pitanje??

lala

13. septembar 2017.

Vučić ostaje Vučić, ne može da zine ada ne slaže. Rekao je da nikada nikoga nije nazvao izdajnikom, ali je zaboravio da je pre izvesnog vremena medije koji su insistirali na slučaju SAVAMALA nazvao stranim plaćenicima i da će njihova imena kao i imena onih ko ih plaća javno objaviti, što naravno nikada nije učinio. Naravno isto tako ne može a da se ne dotakne prosečnih plata od 500 evra i "značajnih" povećanja plata, što će na kraju ako uopšte do toga dođe iznositi možda koji procenat, sve u svemu BOLESNO.

Meda

13. septembar 2017.

Opet neki mape Sobu?

Dejo

13. septembar 2017.

Podržavaš Srpsku listu-veliki vođo ti njom upravljaš I misliš da ćeš preko nje da upravljaš I Vladom Kosova!

MANE KRALJEVO

13. septembar 2017.

Претпоставлјао сам од тацке до зареза како ће тећи Вучићево обраћање нацији али сам ипак помно чекао основне поруке СРПСКОМ НАРОДУ.Опет исто:првих седам осам до десет рећеница,могло бисе рећи-државнички,бар је личило на то,све остало протекло је у уобичајеном маниру,ја па ја и нико више гарнирано са свађалачким манирима ,,сам са собом" уѕ неизбежано ударање по опозицији и свима који не мисле као онб.Сад је он последња одбрана Косова и Метохије и Србије,сад је он помиритељ Србије са светом а колико до јуче ударао је по Тадићу и оном Борку због издаје Косова и Метохије и потписивање неких споразума који су богојавска водица по тежини и последицама у односу на бриселски споразум и ко зна,осом Александра Вучића,чему још..Очито да у Србији нема крупних глава и идеја те смо осуђени на даље мрцварење

Petar pekar

13. septembar 2017.

Pa kada bolje razmislim, nije Haradinaj prvi ratni zločinac čije interese je branio A. V.

bogdan trojkaš

13. septembar 2017.

Haradinaj je bog Kosova i može da radi šta hoće, kao i Vučić u Srbiji. Oni su odabrani od Zapada da obave zadatak.Kad Vučić prizna Kosovo, a Haradinaj nešto da za uzvrat Srbima, oba će biti bačeni na smetlište istorije. Ovo ne mora biti loše rešenje, ali "ne mora da znači"!

Nenad Okanović

13. septembar 2017.

Srpski narod ne može biti taoc jednog problema ali isto tako nema pravo da se odrekne dela svoje teritorije koji i istorijski i kulturno predstavlja suštinu našeg postojanja. Upravo oni koji nam kradu Kosovo i Metohiju to vrlo dobro znaju.

Aca-hrabri otac softvera!

13. septembar 2017.

Izmisli neprijatelje,pa kad raspali po njima!-Đukić-Dejanović ne bi smela da mu da upotrebnu dozvolu!

Da je ovo opozicija lupala,

13. septembar 2017.

aca-Bocasa bi vrisnuo, kao Damjanov zelenko!

Beba

13. septembar 2017.

Sefe, jedva sam vas smestio izmedju parova i zadruge. Jel mogu sad ponovo da gledam zvanicne rijalitije a ne vas?

Gaga

13. septembar 2017.

Rade 12. septembar 2017. Od kad to Vučić hoće s nekim da pregovara. Pa od sada kad svu krivicu što je uradio želi da prebaci na druge. E bato malo si se zeznuo, neće ti niko doći na tvoj dijalog. niko nije lud tvoju krivicu prebaciti na svoja pleća. Drugim rečima istekao ti je rok trajanja. A miševe koje si okupio oko sebe koji te podržavaju razbežaće kud koji mili moji, kad osete tvoj kraj. A kraj ti je blizu. Dobro ti znaš da partija SNS ne postoji. SNS si ti i kad padneš iste sekunde nestaje i SNS. Dobro to ti znaš i toga se smrtno plašiš. Džabe ti hapšenja koja sprovodiš, a to je dokaz da više ne znaš ni gde udaraš. Sve besmisleniji hejterski komentari jasno ukazuju na sav ocaj i bezidejnost opozicije i njenih botova,ali resice to neki od narednih izbornih "Cunamija".

vučićeva vremana

13. septembar 2017.

„gde to ima da država odgovara za plate u privatnom preduzeću“ ... Sta ima drzava da brine o gradjanima koji rade u privatnom sektoru. Tu drzava, a drzava to sam ja, nema uticaja na te radnike da glasaju za drzavu odnosno mene!..

Alisa

13. septembar 2017.

Srpska lista zasluzuje apsolutnu podrsku, rade pravu stvar.

Milank Vitomir

13. septembar 2017.

:-|: A od čega jado da se opere. Da se oper što je obezbedio da Srbija posle toliko godina ostvaruje suficit , što je otvorio fabrika i novih radnih mesta da je nezaposlenost skoro smanjena za polovinu, što je obezbedio da dinar bude stabila, jer nije bio stabilniji od Ante Markovića a inflacija nije bila manja u poslednjih 30. godina. Ako treba da se sbog toga pere onda se slažem.

Dule

15. septembar 2017.

"Spreman sam da odem u Sinod Srpske pravoslavne crkve, ali i kod drugih verskih zajednica, kao i u Srpsku akademiju nauka i umetnosti, i lično razgovoram o Kosovu". Mislim da nam je vera dovoljno štete nanela kroz vekove, ne samo naša, već i tuđa, počevši od islama preko katolicizma. Ostavimo naše crkvene velikodostojnike da pune svoje želuce, da se voze u svojim Mercedesima, Audijima, BMW-ima, da obračunavaju tarife za sve radnje počevši od rođenja do smrti, nemojmo im razbijati glave ovako teškim pitanjima.

Aca-Goebbels-Bocasa,

16. septembar 2017.

je pre nekoliko dana hteo i rat da objavi Francuzima,što su pustili Haradinaja,a sada je,kao i uvek, samo mali miš iz gvožđarske radnje!