Site name

Karić: Neupitna podrška Vučiću

Naš predsednik odlično zna sve šta ja mislim o njegovim reformama, kao i dijalogu o Kosovu i Metohiji i braniti predsednika Vučića od mene je potpuna besmislica, poručio je danas u pisanoj izjavi lider Pokreta Srbije Bogoljub Karić.

8

Piše: Fonet

Beograd 13. septembar 2017. 16:16

Foto: Stanislav Milojković

Samo dan posle mog intervjua u Blicu, pojedini dušebrižnici krenuli su u kampanju da moje stavove iskrive do te mere da ih pretvaraju u sukob sa predsednikom države i dovedu u pitanje moju podršku, kao i Pokreta Snaga Srbije, rekao je Karić.

U Srbiji je došlo novo vreme kada se državna politika i celokupna ekonomija ne vodi u dva stana i tri kafane, već po zakonu i tenderima, što je i zasluga bivšeg premijera, a sadašnjeg predsednika Vučića, smatra Karić.

On je ukazao da kabineti vlade ne služe više za krčmljenje Srbije, kao za vreme bivše vlasti.

Karić je istakao i da nikada ništa nije privatizovao, pa ne želi i neće ni da kupuje ništa van tendera.

Predsednika Aleksandra Vučića podržao sam i kao premijera, a i sada kao predsednika zato što je on harizmatična ličnost, sa izuzetnom energijom koju do sada nijedan njegov prethodnik nije posedovao, smatra Karić.

Karić tvrdi da Vučić radi na stvaranju moderne Srbije i da je pokrenuo političke i ekonomske reforme u svim oblastima drustvenog života, a posebno dijalog o Kosovu i Metohiji, "što je do sada svaki vladar izbegavao".

Srcem i dušom sam Aleksandra Vučića podržavao u kampanji, napravio je nešto što niko nije od kad postoji Srbija. Pomirio nas je sa Istokom i Zapadom, ponovio je Karić.

Predsednik Vućić je svojom miroljubivom politikom postao politički lider u regionu i faktor stabilnosti, pokrenuo ekonomske reforme u Srbiji, dodao je Karić.

Prvi put, budžet Srbije je u plusu, za razliku od ranijih godina, kada su njegovi prethodnici koristili Vladu, svoje funkcije i kabinete da krčme Srbiju, jer su na nju gledali kao na svoj džep, ukazao je Karić.

Mi smo borci na istom polju da Srbija radi, gradi i rađa, i postane država srećnih i bogatih građana, zaključio je Karić.  

povezane vesti

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Monti -Bgd

13. septembar 2017.

Dosadili Bogiju Karicu bratska Rusija, bacuske i Moskva pa bi sada "kroz podrsku Vucicu" grlenjem i ljubljenjem hteo da se vrati u mrski mu Beograd. Nema vise Milosevica i Dafine koji su ga patriotski podrzavale u stampanju menica bez pokrica.

Don Quijote

13. septembar 2017.

Dakle, okreneš sve naglavačke i dobiješ odličnu izjavu. Da li i on sam veruje u ove laži?

TFP

13. septembar 2017.

Slihtanje je kao droga. Jednom probas i, potom, ides do kraja. Ovaj bi da udje u Vladu te da nam razvije privredu preko zelene salate.

Vasa

14. septembar 2017.

Naravno, "neupitna" ! Na kraju će opet PKB da ode ovom tajkunu, jer sve je to, oko tobože, nerealne cene koju ovaj nudi, u stvari jedna farsa. Tuga od ove države što je uopšte dozvolila da se ovaj čovek vrati u Srbiju.

Ne opredeljeni

14. septembar 2017.

Vasa podrska je jedan od tezi udaraca koje AV primi u ovoj godini.Posledice ce se tek sagledati a za mene koji sam sedio na ogradi znaci-odoh ja na drugu stranu.

svetlanast.

14. septembar 2017.

Toboznji sukob Vucica i Karica, ce dobro doci Vucicu, kad odluci da se ratosilja Ane Brnabic i pokaze kako on nema nista protiv pretendenata na mesto premijera..Ana Brnabic nema razloga da se ljuti jer je i ona tako dosla na funkciju, kad je Vucic pozeleo da pokaze Evropi, da on nema nista proti LGBT populacije.Naprotiv.

Jovanka

14. septembar 2017.

Znao je i Milosevic "sve sto ti mislis" i koliko ga "snazno" podrzavas, pa si ga itzdao na prvoj krivini, kad si osetio prvu njegovu slabost. Svi cekaju kad ce te ti i Zeljko poceti sbaznije da okrecete ledja Vucku, jer ce to biti najsigurniji znak da je Vucko, definitivno, gotov. A vec su mnogi primetili da ti i Zeljko cinite prve korake na stranu odstupnice. To isto cini i onaj Vucicevic.

POŠTENI PRODAVAC KOSOVA

14. septembar 2017.

Karići su simbol prodaje Kosova i zato ne treba da se bavi politikom !!