Site name

SRS: Srpski radikali nisu u orbiti vladajuće partije

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da se protiv te partije vodi orkestrirana kampanja, u kojoj se optužuje da se nije izjasnila o ulasku poslanika Srpske liste u kosovsku Vladu premijera Ramuša Haradinaja i dodao da je SRS to odmah učinila, ali niko nije objavio.

3

Piše: FoNet

Beograd 14. septembar 2017. 14:39

Foto: N1

Šešelj je, na konferenciji za novinare, ocenio da nije najveći problem što će se zvaničnici Srbije uskoro rukovati sa Haradinajem, jer, kako je objasnio, ako je Aleksandar Vučić mogao da se rukuje "sa mnogo većim ratnim zločincima", kao što su Bil Klinton i Toni Bler, onda mu to nekako dođe i logično na kraju, saopšteno je iz SRS.

Prema mišljenju Šešelja, kampanja protiv SRS je smišljena i želi da radikale "smesti u orbitu vlasti".

"Srpski radikali nisu u orbiti vladajuće partije, u orbiti naprednjaka, u Vučićevoj orbiti... Ali, ne sarađuju sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem, Boškom Obradovićem, (Draganom) Šutanovcem, sa Čedomirom Jovanovićem, Zoranom Živkovićem, Nenadom Čankom i ostalima", naglasio je Šešelj.

On smatra da je opozocija u Srbiji "i dalje još gora varijanta od Vučića i Srpske napredne stranke.  

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Bankar

14. septembar 2017.

Žiro račun jeste....

Kraljevacki as

14. septembar 2017.

Pola riba-pola devojka.tako mi se metaforicki mogla okarakterisati politika SRS u poslednje vreme.Ovo je prva malkice ostrija kritika režima od strane Voje Šešelja od dolaska iz Haga ako se izuzme nekoliko istinitih opservacija na racun potpredsednice SNS na Odboru za bezbednost ako je to tacan nayiv tog tela.Vojislave ne razumemo te,mogao se bar do 15 odsto podrške po povratku iz kazamata ali se tetosis s vodjom ko zna iz kojih razloga,narod misli da su velike pare u pitanju.Ako je tacno da je Velimiru Ilicu,kako sam prica,nudjeno 300000 evra da ućuti i mane se politike kolika li je tvoja cena,verujem bar deset puta veća.Zar ne!

Voja u mišjoj rupi

14. septembar 2017.

Vojo, očekujemo da spališ zastavu SNS. Da bi počeli da ti verujemo. Gde je tvoj žestoki angažman. Od junaka iz Haga do radikala u mišjoj rupi i to zbog koga...... tvog slinavog učenika.