Site name

Smenjen zbog vređanja Vučića

Predsednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo i član Srpske radikalne stranke Dejan Šantić smenjen je zbog statusa na Fejsbuku i uvreda predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi ATV.

3

Piše: FoNet

Sarajevo 18. septembar 2017. 20:22

Šefica Kluba odbornika SNSD Nataša Kolašinac rekla je da je Šantić, posredstvom društvenih mreža, predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao najpogrdnijim imenima, napravio foto-montažu na kojoj je Vučić sa tradicionalnom albanskom kapom i pokušao da omalovaži pomoć, koju je Srbija dodelila ovoj opštini.

On je uz uvrede napisao da je neverovatno kako je Vučić, svojom posetom Istočnom Sarajevu, uspeo da u potpuno drugi plan stavi izdaju svojih poslanika u tzv. Kosovu i njihovu podršku ratnom zločincu Haradinaju.

On je takođe napisao da su nediji iz Republike Srpske, preneli tu vest kao sporednu, a pažnju su posvetili obećanim milionima evra - kao da ti isti evri mogu zaseniti izdaju i pripreme terena da Vučić prizna i nezavisnost tzv. Kosova u dogledno vreme.

Šantić je takođe napisao da nestvarno deluje da gotovo niko u Republici Srpskoj nije prepoznao nameru Vučiča da iznenadnim ulaganjima u Republiku Srpsku i približavanju vlastima Republike Srpske, želi da malo ublaži posledice onoga što radi na Kosovu i Metohiji i na taj način se i malo približi Ruskoj Federaciji i nastavi da sedi na dve stolice.

Status je postavljen 8. septembra, u vreme posete Vučića Bosni i Hercegovini, podseća klix.ba. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

smenjen

19. septembar 2017.

a nije li u pravu?

Mila Katic

19. septembar 2017.

Svaka mu je kao u Njegosa!

Nebojša Tasić

19. septembar 2017.

Tzv. verbalni delikt ne postoji, ili je to mrtvo slovo na papiru kada se radi oAV?