Site name

Vulin: Novac sam mogao dobiti i od kuma Željka Mitrovića

Nakon burne reakcije javnosti da je stan u vrednosti od 205.000 evra kupio uz pomoć pozjamice tetke iz Kanade oglasio se i sam ministar odbrane Aleksandar Vulin.

21

Piše: Danas Online

20. septembar 2017. 19:52

Foto: Foto: Fonet MOD

On je izjavio da je novac mogao da pozajmi i od Željka Mitrovića vlasnika TV Pink koji je inače njegov kum.

"Je l' moguće da sam ja jedini čovek u Srbiji koji nema rodbinu, kome niko ne sme da pomogne? Pa čekajte, pa moj dvostruki venčani kum je Željko Mitrović, je l' mislite da nisam mogao da tražim od njega da mi on pomogne, je l' mislite da nisam mogao da kažem Agenciji - dao mi Željko Mitrović", rekao je Vulin na Pinku.

Suština nije u tome da li mu je tetka pozajmila novac, kažu u KRIK-u, već kako ga je unela u zemlju, s obzirom da, prema njihovom istraživanju, ta transakcija zvanično nije zabeležena. Ako je i obavljena, tvrde u KRIK-u, nije na legalan način.

U KRIK-u kažu da će, u narednom periodu, pokušati da otkriju na osnovu čega je Tužilaštvo zaustavilo istragu o poreklu novca, za koji Vulin tvrdi da je pozajmica od tetke.

povezane vesti

komentari (21)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Nebojsa

20. septembar 2017.

Niste jedini, ali uglavnom rodbina ne moze bas toliko da pomogne. Jedan do tri posto od te sume bilo bi realnije... Ali vasa rodbina je verovatno natprosecna... Kao i kum

Dušan

20. septembar 2017.

A možda je i tetak učestvovao. Ovaj se sprda sa zdravim razumom građana ove zemlje.

Kalča

20. septembar 2017.

Šifrovano ime za budžet je "tetka".

Nažalost u manjini

20. septembar 2017.

A jel postavlja neko pitanje da, iako mu je tetka pozajmila, kako ima nameru da vrati 205 hiljada evra? Odakle?

TDB

20. septembar 2017.

Sećam se da je i Nemanja Kolesar neposredno nakon prodaje "Sartida" Amerikancima, kupio veoma skup stan. Novac za to je, kako je obrazložio, dobio od roditelja koji su radili u Rusiji?

Sundjer Bob

20. septembar 2017.

Kum 1..kum 2 ili kum 3...mislis Dona...

Lenka

20. septembar 2017.

Ovaj znaci ne bi umeo inteligentnije da slaze ni kad bi dobio drugu priliku. Pazi ovo, okumljivanje kao nacin da se sumnjiv odnos izmedju jednog politicara i jednog tajkuna prikaze pravno osnovanim i javno prihvatljivim....Zaista za njega nije nista manje nego ministarstvo odbrane....

Wlada

20. septembar 2017.

Kum Željko Mitrović?! Nemoj dalje da se "vadiš", zakopaćeš se još dublje!

Sofronije

20. septembar 2017.

Trebao si da kazes da si dobio zajam od Mitrovica... ali onda bi on mozda kasnije trazio da mu to vratis ha ha... tako da ti se kombinacija sa tetkom iz Kanade, bez potpisa cinila bolja, a i ko tebi i Vucicu moze ista? Crni Vuline... sta ces kad SNS zglajzne sa vlasti... Zabela ili Kanada?

Pljunuo bi i Če Gevara

20. septembar 2017.

Ovo nije sramota ovo je okean sramote u kome pliva naš Vulin "čist kao suza". Srbija je najveća u reklamiranju beščašća. Če Gevara bi pljunuo na svog fana.

Lejla ta

20. septembar 2017.

Poslala mu pare njegova i Zeljkova tetka iz Moskve sa ciljem da dokrajce Srbiju politicki i medijski sto uspesno cine.

Gumar, Pera

21. septembar 2017.

Vulinovi ljudi nama u Tiguru a.d. godinama pričaju kako su oni pošteni, stručni i da se bore za nas radnike. Smenjuje se često, verovatno kada im TEKTA pokupuje stanove, besna kola itd. Država sve to gleda (ministarsvo privrede), a naš sindikat nas teši, biće bolje, a ponekad nam po nešto daju pred zimu, drva, a ove godine možda i oglovče da se obesemo jer to nam je jedino ostalo. Akcije Tigra od 150 dinara pre, par meseci padoše na 60. Sada čekamo blokadu banaka i svi idemo kod Vulina u Pokret socijalista, PRAVI PROLETERI-UJEDINIMO SE.

Jovan

21. septembar 2017.

Neko na vlasti sa visokom politickom funkcijom , moze da se ponasa nedolicno poput seoskih kalastura samo onda kada mu je to omoguceno. Dakle u sistemu "vrednosti" kojeg je uspostavio njegov poslodavac, a podrzava ga svojim bajnim Cernobiljem kum Mitrovic, svakako da se oseca jako komotno i zasticeno od sistema drzave, pa moze da se zafrkava javno i sa tetkom i sa pasenogom kao sto je nekada Mali bio promptno oslobodjen svih optuzbi zahvaljujuci "bugarskom grafologu". Eto, hteo sam samo da podsetim u cemu je sustinski gvint .

hiperbola

21. septembar 2017.

mitrović ni rođenom ocu ne bi dao pare a kamoli jednom od 20 kumova koliko ih taj ima.

aleksandar morev

21. septembar 2017.

mozda je stigla lova po golubu preletacu

Nusic

22. septembar 2017.

Tisi kao Djelic, on je poceo sa tetkinog kauca, a t si poceo svoje bogatstvo da stices odzenine tetke. Zar je moguce da u ovoj zemlji ni jedno tuzilastvo ne reaguje na Vulinove izjave od dobijenih 200.000 ev, a nema dokaza kako je uneto u zemlju do njegove izjave da je unosio u dzepu po 90.000 ev. Sta se dogadja u ovoj zemlji. Znaci protiv pravne radnje pocinju sa vrha. Najstrasnije sto on koristi mlade zombije u svojoj stranci koji ne znaju sta brane a ako znaju oni su buduci prekrsioci zakona.

Kolega

22. septembar 2017.

Mogao si ti i lako kleknuti, ooo Vuline..

Ayala

24. septembar 2017.

Željko Mitrovic je Vulinova tetka!?

Milan Petrovil

25. septembar 2017.

Ako mu je dotični kum to objašnjava i njegove podočnjake.

boban m.

25. septembar 2017.

kolesarov otac je jedva prezivljavao u rusiji a majka (ravedena) penzioner na novom beogradu jedva kraj sa krajem...

zv

25. septembar 2017.

Mogao je i Mitrovic da pozajmi, nije da nije, ali onda ne bi bilo potrebno toliko putovati na relaciji Beograd - Toronto, ili gde vec zivi tetka. Nego, nesto mi bojkotujete kometare poslednjih dana, u cemu gresim?