Site name

Obradović: Bojkot ako nema fer uslova

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je prvo pitanje koje se mora postaviti da li uopšte izlaziti na "unapred nameštene i pokradene izbore" i koji će se odvijati u totalnom medijskom mraku računajući najavu da će se izborna lista za gradske izbore vladajuće većine u gradu zvati po predsedniku države.

5

Piše: FoNet

Beograd 25. septembar 2017. 13:17

Obradović: Bojkot ako nema fer uslova

Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Bolji je bojkot, jer će on ogoliti diktaturu Aleksandra Vučića, videće se da vlada ima podršku samo 25 odsto gradjana, rekao je Obradović novinarima u Skupštini Srbije i upitao "koji diktator je pao tako što smo mu pisali saopštenja i tvitovali".

Jel ideja da otme i pokrade još jedne izbore? Prvo pitanje je da li izlaziti na te izbore ili opozicija treba da nastupi frontalno i uslovi ih elementarnim fer i poštenim uslovima i slobodnim medijima, naglasio je Obradović.

Ako insistiramo na zajedničkom nastupu prave opozicije, a tu ne računam Čedu Jovanovića i Čanka, pričam o onima koji su prava opozicija, da sednemo i kažemo - nema izbora, pa nek Vučić izadje sam i da se raskrinka model njegove vladavine, rekao je Obradović.

Ako kolege iz opozicije kažu da nema veze i idu na izbore, dodao je on, onda sam u dilemi ko u opoziciji sve radi za Vučića.

Obradović je poručio da se sloboda mora "oteti" i da će ovu vlast oboriti ulične demonstracije.

Imamo ideološke razlike, ali jedina zajednička stvar je da imamo fer i poštene uslove i slobodu medija. Ako to imamo, posle svako da izadje sa svojim programom i izmeri podršku gradjana, rekao je Obradović.

 

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

svemirko

25. septembar 2017.

Stranačka stvar g. Obradoviću, ali mislim da bojkot nije dobra opcija. Jedino ukoliko nemate šta da ponudite građanima.

miki

25. septembar 2017.

Obradovicu dosadan si.

Nikica

25. septembar 2017.

Koje uslove?

Una

25. septembar 2017.

Bojkot je jedina razumna opcija ako se ne promene izbori uslovi- a svi znamo da neće.

Svi na izbore

25. septembar 2017.

A da ne radiš ti za AV, pa bi da bojkotuješ...da nazadujemo i dalje.