Site name

Pokret „Dosta je bilo“ otvorio kancelarije u Petrovcu i Požarevcu

Nove prostorije za bolji rad

Minule nedelje pokret „Dosta je bilo“ otvorilo je dve kancelarije u Braničevskom okrugu. Najpre je, u nedelju 24. septembra, lider tog pokreta, Saša Radulović u 16 i 30 prisustvovao svečanom otvaranju kancelarije u Petrovcu na Mlavi.

2

Piše: M.V

Petrovac, Požarevac - 28. septembar 2017. 22:09

Nove prostorije za bolji rad

Nakon tog otvaranja zaputio se u Požarevac gde je takođe, u 18 časova, prisustvovao otvaranju kancelarije svoga pokreta.

U Požarevcu su ga dočekali članovi i simpatizeri pokreta „Dosta je bilo“, kao i predstavnici požarevačkih opozicionih stranaka i udruženja sa kojima sarađuju. Nakon svečanog otvaranja Radulović se obratio prisutnima i malobrojnim predstavnicima medija iz Požarevca. U svom obraćanju pričao je o planovima i aktivnostima Pokreta, kao i o stanju u državi, posebno u obrazovanju.

- Posebno ćemo se zalagati da svi udžbenici za učenike budu besplatni u osnovnim i srednjim školama, kao i da vrtići budu besplatni i dostupni za svu decu. To hoćemo u celoj Srbiji, u Beogradu nam je prilika da uradimo i pokažemo svima da  stojimo iza obećanja. Hoćemo da vrtići budu dostupni svoj deci u Srbiji i da ne budu plaćeni, da nema participacije roditelja - rekao je Radulović i posebno naglasio da iza ovoga stoji jasna ideološka i programska odrednica koja glasi “Obrazovanje je pravo deteta” On je zaključio  da “ako je obrazovanje pravo deteta, onda društvo treba da snosi troškove tog obrazovanja, a ne da se  sve “svali” na roditelje. Ispred gradskog odbora pokreta “Dosta je bilo” prisutne je pozdravio Vladan Aćimović. U svom obraćanju Aćimović je istakao da u Srbiji vlada medijski mrak.

- I pored medijskog mraka i nemogućnosti da putem njih prezentujemo svoj program građanima, mi ćemo naći način kako da se približimo građanima i predstaviti im svoj plan i aktivnosti kojima će se odbor u Požarevcu baviti, rekao je Aćimović. On je na kraju poručio da se nada saradnji sa opozicionim blokom u Požarevcu.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Zumbul

29. septembar 2017.

Moj glas ide DJB na predstojećim gradskim izborima. Cepaj po bagri Radule.

Predrag

29. septembar 2017.

Korak po korak do pobede i uvodjenja Srbije u red država sa demokratskim uredjenjem.