Site name

Protestni koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd je povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu u centru grada organizovala protestni koncert nakon što je završeno okupljanje PSG.

3

Piše: M. Miljković- A .Popović

20. oktobar 2017. 23:37

Protestni koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Foto: Tviter/Ne davimo Beograd

Nastupili su Jarboli, Horkestar, Mravi, Trnje i MC Cjofo, a podrška je Dj Flip. Aktivista Inicijative Ne da(vi)mo Beograd Marko Aksentijević je rekao novinarima da je ideja organizatora da se koncertom slavi solidarnost, jednakost, antifašizam, kao i i slobodarski duh Beograda, a protestuje protiv lažnih investitora i svega što uništava grad.

On je rekao i da je antifašizam konstantna borba za slobodu, jednakost i solidarnost i za društvo u kome niko ne može biti maltretiran i ponižavan, a da onaj ko to negira negira, negira i antifašističku borbu.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Анастасија Марковић

21. oktobar 2017.

Немојте да Вас варају, немојте веровати својим очима, на протесту и концерту је било око 100000 људи, ако чујете цифру мању од 400, не говоре истину.

Šumadinac

22. oktobar 2017.

Pa nije bilo 100000 ali nije bilo ni 400 sigurno!Koliko god da je bilo Vučići su sve uplašeniji i uplašeniji!Vidi se po reakcijama na televiziji po Tatinom govorancijama i konstantnim lažima gde god da se pojavi,a pojavljuje se svuda gde god ima kamera pa makar i onih gradskih kamerica za žutu traku!

Kole

22. oktobar 2017.

Pa ovi samo mogu da sviraju na nekom politickom skupu inace ih ni ukucani ne slusaju.. Pa pogledajte listu , u vreme kad su rok i rnb bednovi prodavali po 50-60.000 CD u beogradu , ekiap B92 je jedva dostizala tiraz od 500 CD Jaroboli i KKN kao i ostali osim Drakwoda koji su mogli da prodaju do 5000 CD ovi su bre smenski okupite ekipu koja je bila na izdanji na Crtu iil nije ljudski cutati pa da ponovo zasviraju kao nekad.. a ovi sto ih nabrajate nemogu da prodaju 200 karta u bozidarcu.. ma daj smesno !