Site name

Dosta je bilo spreman za izbore

Poslanik poslaničke grupe Dosta je bilo Branka Stamenković izjavila je danas da je pokret Dosta je bilo uvek spreman za parlamentarne izbore, ali smatraju da je imati izbore na svakih godinu dana neracionalno i neodgovorno prema biračima, jer to košta.

3

Piše: FoNet

Beograd 25. oktobar 2017. 12:39

Dosta je bilo spreman za izbore

To što Maja Gojković ne ume da vodi parlament treba da se reši tako što će ona da podnese ostavku i da dođe neko ko zna da vodi parlament, ako se to navodi kao razlog ili da se otvoreno prizna šta je pravi razlog zbog koga idemo ponovo na parlamentarne izbore, koji koštaju”, rekla je Stamenković.

Ona je rekla da je u pitanju igrokaz.

"Sada je samo pitanje motivacije. Smatram da negde u pozadini vladajuća većina, iz nekih svojih razloga, priželjkuje vanredne parlamentarne izbore verovatno zato što predsednik Srbije Aleksandar Vučić želi da se vrati na mesto premijera ili je obavio zadatak koji je imao kao predsednik Republike, a to je da legitimiše koaliciju sa Ramušem Haradinajem i da pokrene procedure promene Ustava. Kada je to obavio, sada bi da bude ponovo predsednik Vlade", rekla je Stamenković.

Prema njenim rečima, ukoliko bude vanrednih parlamentarnih izbora, oni će verovatno biti održani sa beogradskim.

Ona je ocenila da je parlament potpuno obesmišljen i da se stalno prave neke predstave koje nemaju veze sa stvarnošću, kao i da Maja Gojković ne radi svoj posao kako treba.

"Ona namerno pravi destrukciju i neku atmosferu koja verovatno ide na ruku nekim zakulisnim razgovorima i događajima da se stvori atmosfera koja nema veze sa realnošću. Trenutno se to prevodi u - evo opozicija traži vanredne parlamentarne izbore", rekla je ona.

Stamenković je navela da je to signal da verovatno vladajuća većina planira parlamentare izbore i to treba nekako da opravda pred biračima, jer izbore imamo svakih godinu, godinu i po dana. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Jelena

25. oktobar 2017.

E neka nam je Branka otvorila oči. Jadna opozicija baš ne bi nove izbore, baš se lepo i kulturno ponaša u parlamentu, svima nam je prijao muzičko scenski nastup, sve sa gitarom i veoma lošim vokalnim sposobnostima, kojekakvi crteži i ispisane poruke su nam ulili poverenje u pojedine poslanike. I Maja ne valja?

Jovana Andric

25. oktobar 2017.

Mogu da budu spremni koliko hoce, nevidljivi su i providni za narod.

Ceca

25. oktobar 2017.

I narod je spreman da vam pokaže gde vam je mesto, mada verujem da ste i sami svesni toga.