Site name

Narodna stranka: Ispitati imovinu svih funkcionera

Narodna stranka pozvala je danas Agenciju za borbu protiv korupcije da istraži, ne samo imovinu Nenada Popovića, već i imovinu svih ostalih bivših i aktuelnih funkcionera režima Aleksandra Vučića, uključujući i bivšeg direktora Elektromreža Srbije Nikolu Petrovića.

1

Piše: Fonet

Beograd 06. novembar 2017. 14:44

Narodna stranka: Ispitati imovinu svih funkcionera

Posle još nerazjašnjenog slučaja prikrivanja porekla imovine ministra Aleksandra Vulina, slučaja poznatog kao "tetka iz Kanade", najnovija afera je imovinska karta ministra bez portfelja Nenada Popovića, koji je, kako je objavila istraživačka mreža "Krik", sakrio od očiju javnosti na ofšor računima više desetina miliona evra, navodi se u saopštenju stranke.

Narodna stranka se zalaže za nultu toleranciju prema korupciji, za imenovanje specijalnog tužioca za visoku korpuciju, kao i za hitno donošenje zakona o poreklu imovine, dodaje se u saopštenju.  

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vojkan

07. novembar 2017.

Naravno.Doneti zakon o porekl imovine i ispitati sve poslove najpre politicara a onda lako dolaziz+te i do tajkuna koji su sa njima krali.Vucic je obecao taj zakon pre 5 godina ali jos uvek odbija da ga donese.Zasto?Ima li i jedan realan i racinalan razlog?Po meni ima ako krije sebe i svoju rodbinu i stranacke satelite od korupcije!