Site name

Lider Dveri o podršci pokreta "Beli - Samo jako!" prilikom nedavnog incidenta u mladenovačkoj skupštini i eventualnoj saradnji

Obradović: Beli dobrodošao u opozicioni front

* Mi već odavno sarađujemo tako što raskrinkavamo ovaj nakaradni sistem vrednosti

Pokret Belog Preletačevića je uvek dobrodošao u jedan široki zajednički opozicioni front protiv ove vlasti na kome Dveri rade - poručuje za Danas lider pokreta Dveri Boško Obradović, komentarišući podršku koju su im odbornici pokreta "Beli - Samo jako!"...

8

Piše: M. D. Miljković

Beograd 07. novembar 2017. 14:30

Obradović: Beli dobrodošao u opozicioni front

Foto: Fonet/Nenad Đorđević, Foto: EPA

... pružili prilikom nedavnog incidenta u opštini Mladenovac, kada su čelnici i aktivisti lokalnog odbora SNS sprečili poslanike Dveri da prisustvuju sednici lokalnog parlamenta, koja je inače bila otvorena za javnost.

Obradović napominje da zna da članovi i simpatizeri pokreta Belog Preletačevića ne vole političare i stranke, ali ističe da ih ne vole ni Dveri, te dodaje da je pokret na čijem je on čelu takođe atipičan i drugačiji u odnosu na srpsku političku scenu, zaključivši da je to osnov prijateljstva i poštovanja sa pokretom "Beli - Samo jako!".

- Mi na neki način odavno sarađujemo tako što raskrinkavamo ovaj nakaradni sistem vrednosti u kome živimo, kao i lopovske političare koji vladaju decenijama. Imamo jednu vrstu međusobnog poštovanja i prijateljstva i to tako treba da ostane, bez obzira na buduće političke tokove - naglašava Obradović.

Po njegovom viđenju, Luka Maksimović alijas Beli Preletačević i drugi odbornici iz njegovog pokreta u Skupštini opštine Mladenovac poneli su se krajnje objektivno i više nego korektno, kada su izneli punu istinu o onome što se desilo na nedavnoj sednici. Obradović im je posebno zahvalan zbog, kako podvlači, demantovanja još jedne monstruozne lažne optužbe od strane SNS, da su poslanici Dveri prilikom koškanja udarili jednu odbornicu.

Pokret "Beli - Samo jako" oglasio se saopštenjem nakon burne sednice Skupštine GO Mladenovac održane prošlog četvrtka, na kojoj je trebalo da bude usvojen Lokalni akcioni plan o poboljšanju položaja migranata, što je bio povod za višednevnu tenziju u pomenutoj opštini.

U saopštenju pokreta stoji da je za višesatni haos koji se odigravao u holu zgrade opštine prvenstveno zaslužno rukovodstvo opštine i lokalni čelnici SNS, jer su neodgovorno i bespotrebno organizovali svoje aktiviste koji su Obradovića pratili u stopu, noseći transparente, neprestano zviždeći, skandirajući i onemogućavajući normalan rad skupštine.

- Činjenicu da su većinom u pitanju radnici javnih preduzeća koji su u svoje radno vreme obavljali stranačku delatnost - ostavićemo po strani. Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić, zajedno sa opštinskim većnicima i čelnicima javnih preduzeća, satima je učestvovao u čuvanju ulaznih vrata velike sale, u potpunosti zanemarujući važne tačke dnevnog reda, o kojima je trebalo argumentovano raspravljati - piše u saopštenju.

Luku Maksimovića, alijas Belog Preletačevića, redakcija Danasa kontaktirala je radi dodatnog komentara, ali on do zaključenja ovog izdanja nije odgovarao na naše pozive.

Nećemo u sapunicu

Pokret "Beli - Samo jako!" dalje demantuje navode koje je gostujući na televiziji Pink izrekao predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić, koji je tom prilikom izneo tvrdnje da je prilikom incidenta "udarana, pesničena i povređena" jedna odbornica pokreta Luke Maksimovića. "Kako ne želimo da budemo deo nove ružičaste sapunice u režiji SNS, poručujemo da se radi o gruboj neistini", navodi se u saopštenju pokreta "Beli - Samo jako!".

povezane vesti

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Boban

07. novembar 2017.

Napred Dveri!

Zeljko

07. novembar 2017.

Mutne radnje Sve je mutno

Milivoje Radaković

07. novembar 2017.

"... članovi i simpatizeri pokreta Belog Preletačevića ne vole političare i stranke, ali ističe da ih ne vole ni Dveri..." Takođe, Gandi nije jeo meso, a ni Hitler... Napominjem da je sloboda da se građani udružuju u političke stranke i da se kroz njih nadmeću za političke funkcije jedno od najvećih dostignuća Civilizacije koje smo dužni da branimo od korporativista iz Dveri, jer je njihovo postojanje jedina odbrana od korporativista i ostalih samozvanih tumača opštenarodne volje. Preletačević me ne brine...

da sam na mestu Belog

07. novembar 2017.

smrtno bih se uvredio.

Душан Кокорин(пишимо ћирилицом!)

07. novembar 2017.

Који програм има Бели?Краљевина,република...?Бело,црно?Бело!Кратко и јасно:бело!Табула раза!

Dominik

08. novembar 2017.

Ako su Dveri protiv stranaka, onda su i protiv parlamentarne demokratije, čime pokazuju da su autentični nastavljači politike narodnog pokreta Zbor, Dimitrija "Mite" Ljotića, srpskoga fašiste i kolaboracioniste.

Rade

08. novembar 2017.

"- Činjenicu da su većinom u pitanju radnici javnih preduzeća koji su u svoje radno vreme obavljali stranačku delatnost - ostavićemo po strani." - Amateri! Upravo se na takvim primerima rusi "moderna diktatura". Ne moze rast BDP-a i svakodnevna ''''placena'''' odsustva sa posla. Ne moze uredjen grad sa sluzbenicima koji ne rade svoj posao itd.

Anastasija Marković

10. novembar 2017.

Ne može neko ko je jedva prešao cenzus da zove nekoga ko je imao treći rezultat na izborima. Obradović zna da ako izađe sam nema nikakve šanse da pređe cenzus ni u Beogradu. Birači su ga dobro upoznali.