Site name

Istraživanje: Za SNS 52,9 odsto anketiranih

Kada bi se u nedelju održavali vanredni parlamentarni izbori, Srpska napredna stranka bi osvojila apsolutnu pobedu, a u parlament bi ušli još samo Socijalistička partija Srbije,

4

Piše: FoNet

Beograd 09. novembar 2017. 09:12

Foto: Facebook / Aleksandar Vučić

Pokret slobodnih građana i Demokratska stranka, pokazalo je poslednje istraživanje agencije Faktor plus.

SNS bi, prema tom istraživanju, osvojila 52,9 odsto glasova, SPS 9,1, Pokret slobodnih građana 7,2 , a Demokratska stranka 6,7 odsto, preneo je Blic.

U odnosu na prethodno istraživanje nema velikih promena, osim što se prvi put pominje Narodna stranka, koja za sada ima podršku 3,3 odsto anketiranih, što je prilično dobar rezultat ako se zna da je Vuk Jeremić na predsedničkim izborima imao šest odsto, a ličnosti su uvek popularnije, kao i da NS postoji tek dvadesetak dana, naveo je Vladmir Pejić iz agencije Faktor plus.

Na pitanje da li bi izašli na parlamentarne izbore, 42 odsto anketiranih je odgovorilo potvrdno, 21 odsto ne zna ili nema stav, a 37 odsto ne bi izašlo na izbore.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Savka

09. novembar 2017.

Vucko i faktor plus samo hoce da obeshrabre gradjane koji se ne slazu sa njim da izadju na izbore! Nece proci!

Kobazz

09. novembar 2017.

Realnost je takva da Vucic definitivno ima preko 50% biraca u Srbiji i to ne moze niko da porekne.Mnogi tvrde suprotno,ali izbori su pokazali da nisu u pravu.Tako da ce i naredni izobri proteci u znaku SNS-a.

Reske

09. novembar 2017.

Radili smo istraživanje i došli do drugih podataka . Anketa rađena bez prisi!e poslodavaca i rezultati su ovi : SNS 32,7. SPS 7,5. Janković 24,5. Jeremić 12,6. DS 7,8 ostali su minorni radikali su zbog vodanja gospodina Šešelja po koje kakvim tv emisijama tipa zadruga i parovi propali su skroz više im ne veruju. Tako da sa svim satelitima sns GUBI stgo posto . Zato neće biti parlamsntarnih izbora. Naše individualno anketiranje nikome ništa ne znači osim nama samima.

Vesna

14. novembar 2017.

Blago vama srbi.