Site name

SNS: Janković mrzi Srbiju

Srpska napredna stranka saopštila je danas da Saša Janković nedvosmisleno pokazuje da je njegov politički program, kao i program "njegovih koalicionih partnera" da po svaku cenu i što više pljuje po Srbiji i njenim građanima.

13

Piše: FoNet

09. novembar 2017. 17:12

SNS: Janković mrzi Srbiju

Građani Srbije ni ne očekuju ništa drugo od Jankovića nego da u svakoj prilici i na svakom mestu pokazuje koliko mrzi Srbiju i da histerično baca ljagu na državne organe i institucije Srbije, smatra SNS.

Janković nastavlja da laže i izmišlja nekakva praćenja, progone i pretnje, a zaboravlja da su jedini koji prete u Srbiji on, njegovi funkcioneri i koalicioni partneri, navodi se u saopštenju. 

povezane vesti

komentari (13)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Zzzzz

10. novembar 2017.

Kakav smo stvarno narod kad je ovo partija koja osvaja preko 50% glasova?

Kalča

10. novembar 2017.

Esenesovština, definitivno, nema maštu. Njeni rečnik i njen vokabular crvče prostaštvom, poput pijane bratije ispred selske zadruge. Pazi: "...mrze Srbiju..." - bedasto, prizemno i glupo. Platite bre, nepismenjakovići esenesovski (puni ste naših para, pa preliva) neku potkupljivu PR agenciju, a i imate razne PR podmitljivce u vašim upravnim odborima (recimo UO RTS), da se potrude pa da sroče nešto koliko-toliko svarljivo. Ili, što je tačnije, ovim prostačkim i prostim porukama ciljate na većinu vaše biračke telesine - na funkcionaolne nepismene koji ne mogu da shvate ni značenje prostoproširene rečenice..

crni domino

10. novembar 2017.

Naprednjacki govnari, sto blokirate komentare koji za vas kazu da ste obicna govna od politicara!? Placate nasim parama govna da lupaju minuse...

Biljana

10. novembar 2017.

Jadni su u svojoj nemoci. Svesni su svog skorog kraja i znaju ko ce staviti tacku na njihovu strahovladu.

Billy

10. novembar 2017.

Tako je i Miloseviceva ekipa nekad lajala na sve koji su im bili pretnja. Gazda im je zavrsio bedno a ovaj aktuelni gazda ce, nadam se, bar dopreti zatvora (mada je, po meni, zreliji za mentalnu ustanovu).

Dragan

10. novembar 2017.

Nazalost,po svemu do sada vidjenom ovo je tacno,,iako ja mrzim SNS.

mileva

10. novembar 2017.

Ovo saopštenje ni za pijacu nije. Ono kao kad se ljuta piljarka brecne na gospođu koja traži nešto bolje: "Idi Ameriku pa nađi bolje, ti MRZIŠ Srbiju". E, sad, JA ne mrzim Srbiju nego bahatu piljarku koja treba da bude ljubazna na svom poslu.

Zrenjaninac

10. novembar 2017.

Moram da ponovim radi sebe a manje radi drugih,:"SPS je "stranka" koja vuce konce u ovoj "banana zemlji" a ne SNS !!! I to ne ovi exponirani SPS likovi,nego oni iz "senke" ! Ovi buzdovani od turbo-radikala tj.SNS,samo su pijuni u njihovim rukama !!!

Milorad Mrdja

10. novembar 2017.

Voleo bih bar jednom da pročitam neko inteligentno saopštenje iz SNSa.

Ccc

10. novembar 2017.

Vi ste se prvi busali vasom rodoljubivoscu ali iz prilozenog se vidi da volite samo VLAST i da je samo ona vazna. Kao da je zadatak da Srbiju preorete.

Bg011

10. novembar 2017.

Ja zaista mnogo malo volim Srbiju, tek toliko zbog starih dobrih vremena... a kako da je volim kad sam narod dozvoljava da je vode tako nepristojni, neobrazovani i podmukli ljudi, kao sto je vecina SNS funkcionera. Ja smatram da su svi skupa veoma nesposobni, pocevsi od prvog pa do poslednjeg. Dobar student ne znaci i dobar lider, a jos manje dobar motivator, pokretac, organizator, diplomata i slicno... I koliko god da Srbiju svakog dana volim sve manje i manje, i dalje cu izlaziti na glasanje u nadi da ce se ostatak Srbije probuditi, osvestiti i poceti javno da osudjuje ovakve ljude, jer jedino tada moja ljubav moze poceti da raste. To sto neko ne voli njih - ne znaci da ne voli ovu divnu a jadnu nam drzavu!

Gero TZ

16. novembar 2017.

Gospodine Orliću mnogo si se uzdigao i osilio. Ne zaboravi što si višlje više boli kada padne.

РЕСТРУКТУРА

19. novembar 2017.

Својим једноставним, простим па и простачким вокабуларом СНС гађа већину или бар половину и успева. Тај "идеал" опозиција не достиже. Супротстављени овом режиму би требало да прилагоде свој вокабулар масама. На пример: ВИ СТРУЧЊАЦИМА ПОВЕРЕЊЕ - ОНИ ВАМА ПРИСТОЈАН ЖИВОТ! ОСНОВНА МАНА ОВЕ И СВИХ ПРЕТХОДНИХ ВЛАСТИ ЈЕ НЕСПОСОБНОСТ ДА ВАМ ОМОГУЋЕ ПРИСТОЈАН ЖИВОТ! И то понављати док и врапци не запамте.