Site name

Popović: Napadaju me zbog Rusije

Očigledno je da napad redakcije KRIK na mene ima veze sa mojim stavom o potrebi jačanja političkih i ekonomskih veza Srbije i Rusije, kao i stavom da Srbija treba da ostane vojno neutralna država i da nikada ne uđe u NATO, izjavio je danas ministar bez portfelja Nenad Popović.

15

Piše: Fonet

10. novembar 2017. 11:04

Foto: Medija centar

On je u pisanoj izjavi istakao da su u poslednjem tekstu o njemu novinari istraživačke mreže KRIK izneli politički sud, pitajući se kako je moguće da jedan "ruski čovek" bude u “proevropskoj vladi”.
Ova ocena pokazuje da cilj novinara KRIK nije nikakvo istraživačko novinarstvo, već isključivo političko žigosanje i progon svih koji misle drugačije od njih, rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, ti napadi ne dolaze slučajno u trenutku kada se na Srbiju vrše ogromni spoljni pritisci zbog samostalne i suverene politike koju naša zemlja vodi.

Pritiskaju nas zbog ruskih migova, zbog ruskog humanitarnog centra u Nišu, zbog toga što nismo uveli sankcije bratskoj Rusiji, zbog toga što kažemo da je Kosovo Srbija, a svi koji podržavaju takvu politiku postaju mete za KRIK i njihove finansijere iz inostranstva, ocenio je Popović.

povezane vesti

komentari (15)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Radovan

10. novembar 2017.

Ne zbog Rusije, vec zbog ogromnog novca kome se ne zna poreklo.

dejan

10. novembar 2017.

Koji spin majstor. A pare dala tetka..

Locomotiv GT

10. novembar 2017.

Mutan lik. Ima debele koristi od pumpanja patriotizma.

naivni slikar

10. novembar 2017.

o, jadan ti, POSTENJACINO!

Vaš čitalac

10. novembar 2017.

Sramna odbrana.Baš nekog briga za Rusiju.Neka Popović podnese račune odakle njemu toliko bogatstvo,za kratko vreme,a u RU je za takvo bogatstvo potrebno itekako vreme i rad.

Boki

10. novembar 2017.

Da,da,uvek je tako.Nikad nije istina ono sto novinari napisu.... Bar je bio skroman,nije rekao da je to napad na Vladu,ili na samog AV.

Miodrag iz Peći

10. novembar 2017.

Čudo jedno. Pre ćete objaviti moj komentar nego Nenadov demanti. Ipak pozdravljam rad KRIK-a ali se nešto ne sećam da su objavili vlasničku listu Čede Jovanovića ili Beka, npr.

Zzzzz

10. novembar 2017.

Evo kako tajkun postaje nas Robin Hud. Jos samo nije rekao kako se bori za siromasne protiv bogatasa sa zapada. A i nemas puno razloga za brigu.Sad ce proevropski botovi u zastitu oligarha. Igre bez granica.

Nikola Petrović

10. novembar 2017.

A kamo tužba ministre?

Teletabis

10. novembar 2017.

Koliko je nezavisna i samostalna politika Srbije vidi se po tome kad odete na brifing kod Ruskog ambasadora nedaj bože kod Putina samo što vam ne spadnu i g--e , a inače je najlakše vikati držte lopova svakom normalnom čoveku je jasno kako ste vi pošteni zaradili pare u Rusiji da ne pričamo u Srbiji.

Boris

10. novembar 2017.

Ovaj odgovor je očekivan. Zaklanjati se iza Srpstva ili Rusije omiljen je sport patriota kada se uhvate sa rukom u pekmezu. Ovde je reč o nenormalnom bogatstvu gde je društvo osiromašilo da nema više od čega da živi...

Dragan M.

10. novembar 2017.

Reče vlasnik 75 MILIONA $.

Milivoje Radaković

10. novembar 2017.

Zbog Rusije?! Neće biti, ali obzirom da je Rusija Meka i Medina za svakog korupcionaša, i da bi ti bez Rusije bio niko i ništa (tj. ćovek na svom mestu), ima u tome i neke istine...

zorge

10. novembar 2017.

Radi se biznis sa Volkanom i fratelom i kumom i stadionom i minelom i strugovima i robovima i bednicima i put in tebi a ti put in njima i tako do prvog miliona. Malo voja malo tri prsta malo volkan malo majčica.

Alan Ford

11. novembar 2017.

Ko me god bude prozivao za moje milione stečene zadnjih tridesetak godina, što je u normalnoj državi i legalnim poslom nemoguće, smatraću to političkim napadom na mene i moj patriotizam