Site name

Jerkov: Novi Sad zbog Maje Gojković pred bankrotom

Članica predsedništva Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov izjavila je danas da se Maja Gojković "očigledno uplašila anketnih odbora koje DS predlaže, a posebno onog o ATP Vojvodini", i da zbog toga "tako panično reaguje", prenosi DS.

6

Piše: FoNet

18. novembar 2017. 20:27

Jerkov: Novi Sad zbog Maje Gojković pred bankrotom

Foto: Medija centar

"U danima u kojima se Srbija tresla kako bi Maja Gojković postala ministarka kulture, Maja Gojković se usuđuje da nekoga naziva lopovom. Predsednica skupštine je odranije poznata pravosudnim organima jer je u Novom Sadu svojim kriminalom dovela do mogućnosti da grad Novi Sad bankrotira.

U onim tužbama u kojima je do sada presuđeno, u slučaju ATP jasno piše da je Maja Gojković znala da ugovara nedozvoljenu stvar i da je svesno nanela štetu gradu", rekla je Jerkov. To vrlo jasno stoji, kako je navedeno u saopštenju DS, u pravosnažnoj presudi Vrhovnog kasacionog suda iz 2013. godine.

Činjenica je i da je već do sada sa budžeta grada skinuto četiri miliona evra, a kada sve tužbe dođu na naplatu,grad će bankrotirati, zaključuje Jerkov.

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

PrakticnaZena

18. novembar 2017.

Joj bolje da cuti ova Jerkov jer kad su imali vlast u svojim rukama sve firme su doveli do stecaja a ona ce nekom o bankrotsktvu ,pa krivo joj sto sad je drzava u plusu i zadovoljni grdjani jos jednom cu reci a ne pojedinci u njihovo vreme i niko vise.

Stanković

19. novembar 2017.

Pazi da ne, neko se plaši anketnih odbora. Ovakve izjave ne služe ničemu, jeftino politikanstvo od ljudi iz ds-a, bolje bi im bilo da se bave ozbiljnijim stvarima, unutrašnjim dijalogom o KiM na primer.

Milica Savic

19. novembar 2017.

Kakve gnusne laži iznosi gospođa Jerkov! Prosto za nepoverovati! I to još o Maji Gojković koja je mnogo doprinela razvoju Novog Sada! Strašno, koliko Jerkov laže!

Pera

19. novembar 2017.

Maja lopuža? Prosto za nepoverovati. A uvek je u tako finom društvu. Plače "Požarevac" za njima. Toliko bezazlenih džeparoša zauzima njihova mesta u državnim "hotelima" za prepoštene.

Dusan

20. novembar 2017.

Kako je stigla panicna naredba botovima da spasavaju stvar. Ostace u novijoj istoriji Novog Sada zapis sta jsu Maja I njini radili i unistili.

iguman

22. novembar 2017.

Treba istraziti , da je MAja za vreme gradonacelnikovanja u ime "zahvalnosti" dobila u "Merkatoru" i jedan lokal / koji je i otudjila/.