Site name

Đurić: Jeremić osnivač takozvanog nezavisnog Kosova

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić optužio je danas predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je „osnivač takozvanog nezavisnog Kosova“ i da zato ne čudi što mu, kako kaže, smeta SNS i Srpska Lista i podrška koju uživaju među Srbima na Kosovu i Metohiji.

9

Piše: FoNet

19. novembar 2017. 20:18

Znaju Srbi da samo Vuku Jeremiću i nikome više Priština ima da zahvali za pitanje Srbije Međunarodnom sudu pravde koje je dovelo do presude da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom, ocenio je Đurić u saopštenju.

On je napomenuo da je u to vreme Kosovo kao nezavisnu državu priznalo gotovo stotinu zemalja.

„Perjanica kleptokratskog režima“...„na međunarodnom planu naneo više štete srpskim nacionalnim interesima na Kosovu i Metohiji nego čitav NATO, ocenio je Đurić i poručio Jeremiću da "možda može da se nada bisti u Prištini, ali neka se ne nada da će u slobodnim delovima Srbije prevariti bilo koga“,
jer mu to narod neće dozvoliti.

povezane vesti

komentari (9)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

milan

20. novembar 2017.

Ovaj Ðurić je prevarant , situacija na KiM je sasvim drugačija , narod mrzi Srpsku lisu i SNS ...

Zoks

20. novembar 2017.

O čemu ti to? Odakle si to izvukao??? Puno pričao, a ništa objasnio. Zašto Jeremić? Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao. Kada će onaj voz?

neko

20. novembar 2017.

nagradno pitanje za sve koji citaju ovaj komentar.KAKO GLASI IME COVEKA SA KOJIM JE DJURIC OTVARAO SAMPANJAC DOK JE ZVAO VUCICA?

Mašinbravar

20. novembar 2017.

Sve ovo ispriča čovek koji je izabrao Vacića za savetnika. Marko, srbine...

Goran

20. novembar 2017.

Zamena teza pitanje je glasilo dali jednostrano proglašena nezavisnost krši rezoluciju 1244.Sudije su navele precizan i nedvosmislen odgovor da u rezoluciji nigde nije navedeno da priština nesme da proglasi jednostrano nezavisnost a dali je to u skladu sa međunarodnim pravom i normam time se nisu ni bavili zbog same formulacije pitanja... e sad što presudu svako tumači u skladu sa svojim zanjem,dnevno političkim potrebamam itd to je neka sasvim druga tema.

Tuki

20. novembar 2017.

Da, da! Jeremić se grlio i ljubio sa Tačijem i Haradinajem. Jermićevi ljudi su ušli u "vladu" ovih zločinaca, Jeremić je potpisao Briselski sporazum, Jeremić je naterao sudije da se zakunu na Tačijev "ustav" - mali je ovde prostor da se nabroje sva Jeremićeva nepočinstva!

Olja Tomic

20. novembar 2017.

Njuz net?

crni domino

24. novembar 2017.

Mozes Djuricu da baljezgas koliko hoces, Jeremic nije nista potpisao u vezi Kosova, potpisao je tvoj Vucic! On je otac nezavisnog Kosova, a u tome mu je pomagao najvise Dacic! Prema tome, 29:0 za tebe Djuricu kmecavi!

svetlanast.

25. novembar 2017.

Jednoga dana, kada Srbija bude demokratska i drzava slobodnih gradjana, Djuric ce se stideti snimka proslave "pobede" Srpske liste na Kosovu, kada je vlast u Srbiji "uspela" da uvede jednopartijski sistem na Kosovu, kao sto je to radi i u Srbiji. Pobedila je uz pomoc drzavnih resursa Srbije a onda napravila koaliciju sa Haradinajem, koga je pre koalicije optuzivala za najgore zlocine prema Srpskom narodu na Kosovu.Vuk Jeremic je drzavnik i nije bio vlast kada je Srbija u ratu sa celim svetom izgubila Kosovo.Sramota Djuricu.