Site name

Teodorović: Jankovići da napuste PSG

Akademik Dušan Teodorović podržao je ostavku člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora.

8

Piše: N. D.

Beograd 21. novembar 2017. 22:49

Teodorović: Jankovići da napuste PSG

Foto: Medija centar

Teodorović se u pismu, čiju je autentičnost potvrdio za Insajder, takođe izvinio jer i sam nije detaljnije obraložio zašto napušta pokret i dodao da „najiskrenije moli bračni par Janković da napusti pokret“.

On je za Insajder rekao da mu su sada čini da je trebalo da zahteva sastanak osnivača na kome bi se detaljno sagledalo stanje u Pokretu.

„Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG „ dodaje Teodorović.

On dodaje i da se protokom vremena uverio i sam da Saša Janković ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji, kako je naveo, pokušava da istinski promeni lice Srbije.

„Pokret slobodnih građana, koji se tako zove, jer nam je prvo ime ukradeno zbog aljkavosti i nesposobnosti, ne pripada bračnom paru Janković. Pokret je nastao sinergijom hrabrih pojedinaca blistavih profesionalnih karijera koji se bore za bolju Srbiju, ne uključujući u tu borbu lične interese i koristi. Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret.„ napisao je Teodorović. 

povezane vesti

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Teodor

22. novembar 2017.

Pa nisi ti okupio članove i simpatizere pokreta, već upravo Saša Janković. A sada po dobrom srpskom običaju, sujeta do nebesa, pa zabijanje kolčeva iliti kolaca u leđa. Tako pre par godina uradi i BOTA svojoj stranci.

Akeksandar

22. novembar 2017.

Ma da li je to klasično srpsko besprizorno preuzimanje firme/stranke/institucije od osnivača, pod parolom "JA ''''OĆU! ''''OĆU, BRE!" (iako sam nekompetentan, ali nema veze...).

Srbo Miljkov

22. novembar 2017.

Podrška Sašu i sramota za Todorovića i Škora. Nismo gospodo zbog Vas glasali za Sašu. Nadam se da ste bar dobro namireni.

Нићифор

22. novembar 2017.

Сјајно,то као Вук и Даница Драшковић!

Akademik je kasno je shvatio?

22. novembar 2017.

Akademik je kasno shvatio? Nije akademik kasno shvatio, skojevac u akademiku je kasno shvatio, nažalost...

ruskinja

23. novembar 2017.

U ovoj zemlji Srbiji kumovi se, izgleda, ne razilaze bez secenja glave. Sramota za vasu sujetu, fuj, ponasate se kao vucic.

dipl. agronom

23. novembar 2017.

Hajde da podrzimo najgoreg od nas i uhvatimo slamku...!!! Hajde da budemo jedinstveni, kao vojni vrh,kao policijski kordoni,kao institucije sistema...Naucite od protivnika,u cemu da budemo jedinstveni...??? Ili ce opet biti gili,gili...svi nasmejani kao posle 5.oktobra...Svi setaci-setali-kozuricu...

Fotopresd

25. novembar 2017.

Svi oni koji bombarfuju Jankovica imaju zadatak nalogodsvca da destabilizuju opoziciju.To su sve nebitne licnosti i treba ih zaboraviti.