Site name

PSG konstatovao ostavku Škora i zahvalio se na ličnom doprinosu

Predsedništvo Pokreta slobodnih građana (PSG) saopštava da je "danas, na otvorenoj sednici u proširenom sastavu, konstatovalo ostavku Srđana Škora u Predsedništvu pokreta i u Pokretu i zahvalilo mu se na ličnom doprinosu".

1

Piše: FoNet

22. novembar 2017. 20:10

PSG konstatovao ostavku Škora i zahvalio se na ličnom doprinosu

U saopštenju se najavljuje da će se Pokret "odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada" i da će se baviti "samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna vlast".

Pokret u saopštenju "pozdravlja donošenje presude Ratku Mladiću i konstatuje da se sudskim postupcima protiv pojedinaca skida kolektivna odgovornost sa naroda".

"Time se, između ostalog, prevazilazi tragična prošlost i utire put saživotu i saradnji na Balkanu", zaključuje se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Мiloš J. Kosovac

23. novembar 2017.

Saša Janković je LJudska Dobrota, Mudrost, Strpljivost, sve ono što je retko kod srpskih političara. Baš kako je Pilat, namesnik Rimske imperije opisao pojavu i ponašanje Isusa Nazara i poslao pismo cezaru Avgustu. "Za razliku od ostalih zločestih Jevreja", kako je naglasio Pilat. Par puta dok smo protestvovali ušao sam u ego prostor Saše Jnakovića, bilizina manja od pola metra, zadnji put kada je Škoro bio sa druge njegove strane. On je tada oseto, jer nesvesni deo uma komunicira bez našeg znanja, da imam mišeljene o njemiu i pitao sam se da li da mu kažem, i to baš ovo koje sam ovde napisao, ali mu ga nisam rekao. Dosta mije matretiranja sa primtivnim i zadratim Balkancima, radim za najviši cilj, samo da nađem izdavača. Dok sam živeo u Makedoniji učestvova o sam u fomiranju tri stranke, a po pozivu njihovih osnivaća - UJDI, Demokratska stranak i Reformske snage, sve tri sa ciljem da spasimo Jugoslaviju, ljude u njoj, i uredimo je prema traženju naprednih umova iz Slovenije i Hrvatske. Do sada mogao sam da čitam samo Danas. A kako i oni ne vode računa o ISTNI počeo sam da biram članke. Neke sadržine su odvratne. A moju reakciju u vidu kometara neće ni da objave.