Site name

Izabrani novi članovi Predsedništva PSG

Na današnjoj vanrednoj vanredne Skupštini Pokreta slobodnih građana (PSG) izabrani su novi članovi Predsedništva Pokreta slobodnih građana.

3

Piše: Danas Online

Beograd 25. novembar 2017. 22:12

Izabrani novi članovi Predsedništva PSG

Predsedništvo Pokreta od danas čine Janko Baljak, Nikola Đuričko, Rade Veljanovski, Božo Prelević, Jene Maglai, Nebojša Milenković, Slavoljub Nikolić, Snežana Tasov i predsednik Pokreta Saša Janković.

Kandidati za člana Predsedništa su i Saša Milenić, kandidat za poverenika centralne Srbije, i Rešad Hodžić, kandidat za poverenika južne Srbije. U Pokretu će se nakon danas usvojenih izmena Statuta formirati i Politički savet i Izvršni odbor, čiji predsednici će biti članovi Predsedništva, saopšteno je iz Pokreta.

Predsednik PSG Saša Janković je ponudio da se glasa o njegovom razrešenju, ali su članovi skupštine to jednoglasno odbili. Goran Marković i Aida Ćorović su se, iz privatnih razloga, povukli iz Predsedništa, a dalji rad će nastaviti kroz druge organe i aktivnosti Pokreta.

PSG se danas zahvalio na saradnji i doprinosu i onim članovima koji su napustili Pokret i poželeo im puno uspeha u daljem radu i angažovanju.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Miki

26. novembar 2017.

S obzirom da vas ljudi napustaju, stvarno vam je reklama pozitivna.

nm

26. novembar 2017.

Pa ovi novi su sigurno gori od onih starih, posto jos nisu pobegli od Jankovica! Mogu oni da menjaju predsednistvo svaki dan, nece im to pomoci!

dragan

26. novembar 2017.

Je li prozor još otvoren?