Site name

Bivši šef Jankovićevog medijskog tima za Danas

Pogrešno je slepo verovanje u ljude poput Škora

Posle odlaska Srđana Škora iz Predsedništva PSG, u javnosti se ne zaustavlja priča o razlozima zbog kojih su on i mnogi drugi otišli ili se distancirali od PSG.

5

Piše: Lidija Valtner

28. novembar 2017. 14:15

Pogrešno je slepo verovanje u ljude poput Škora

Tako Željko Veljković, koji je u predsedničkoj kampanji bio na čelu Jankovićevog medijskog tima, a posle izbora portparol ali ne i član PSG, za Danas kaže da je ponosan na sve što su uradili svi oni koji su bili deo kampanje, jer je Janković bio drugi u trci u kojoj je pobednik imao nekoliko desetina puta više sredstava i ljudi.

- Otišao sam kada više nisam mogao da radim svoj posao, kada je Janković počeo da odbija savete i da pravi niz komunikacijskih grešaka. Otišao sam kada je odlučio da slepo veruje ljudima poput Škora, o kojem sam već dovoljno rekao. Moj odlazak nije mu narušio ugled, ali izbor Škora i raznih škorojevića očigledno jeste. Da li mi je zbog toga žao Jankovića - naravno da jeste. I nadam se da je iz ove, politički skupe lekcije, nešto naučio. Za mene je ovaj posao bio odlično iskustvo i srećan sam što sam otišao pre mnogih javnih gafova koje je Janković napravio, a iza kojih ne bih mogao da stanem kao neko ko od komunikacija živi. Jankoviću želim da bira ljude i da javno govori slušajući ponovo razum i struku umesto svog osećaja iz stomaka - zaključio je Veljković.

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Vlastimir Maksimović

28. novembar 2017.

"Pomoć prilatelja" Veljkovića, je kontrapoduktivna po Jankovića. Da nešto ne štima u PSG-u već duže vremena nije tajna. Janković se po svemu sudeći slabo snalazi u novoj ulozi. Građani će na narednim izborima najbolje proceniti ko je u pravu Janković sa "prijateljima" ili Škoro.

Nikola

29. novembar 2017.

Tacno je samo da Jankovic pravi toliko nepromisljenih poteza i gresaka da je time potvrdio da nije sposoban za bilo koju javnu funkciju.

Jeka

29. novembar 2017.

Neki pokusavaju malo da ublaze svoje izjave, ali sustina je ista. Jankovic je razocarao najblize saradnike, izdao njihovo poverenje... pitam se, sta bi sa onima koje cak i ne poznaje, nama, narodom?

Nikola

29. novembar 2017.

Ceo PSG sada hoće da svali krivicu na Škora i na sve one koji su napustili pokret da je problem bio u njima, a i ne priznaju izjavu Škora da je pokret privatizovan od strane Jankovića i njegove supruge. Izjava Škora je na mestu i svi veruju njemu jer su shvatili da je Janković prevarant.

Lik

29. novembar 2017.

Dobro botovi, zar vam nije dosadilo vise da lupetate gluposti?! Oćigledno je da vam je PSG najveća pretnja i treba da vas je strah jer će se vlast neminovno promeniti a onda će na dnevni red doći vaša nedela a bićete predstavljeni i poimenice, da svi znaju ko su te ljudske gnjide bez morala i časti.