Site name

Napad na Levicu Srbije na Kosovu

Članovi Levice Srbije i njen predsednik Borko Stefanović dok su odmarali nakon oštre debate sa Editom Tahiri i intervjua u Čaglavici kod Prištine u emisiji „Slobodno srpski“ napadnuti su sa nekoliko kamenica 1. decembra uveče, tvrde iz "Levice Srbije".

Piše: Danas Online

02. decembar 2017. 13:51

Napad na Levicu Srbije na Kosovu

"Prilikom tog napada naneta je materijalna šteta kafiću „Aktiv“, predsedniku Izvršnog tima Marku Kovačeviću je staklo poseklo arkadu, a predsednik Izvršnog odbora Novi Sad, Branislav Janković je pogođen kamenicom u glavu", kažu iz "Levice". "Nakon lekarskog pregleda je pušten i sa ostalim stranačkim kolegama krenuo nazad za Beograd, sa gorkim osećajem nepravde."

Vinovnici nisu, dodaju iz "Levice" imali hrabrosti ni da uđu, ni da se zadrže nakon što su bacili kamenice, iste sekunde su se razbežali.

"Iako ne znamo ko su bili napadači, logično je sumnjati da su to isti oni koji nasilje koriste protiv svakoga ko nije privržen Srpskoj naprednoj stranci na prostoru Kosova i Metohije. Ovo je samo jedan u nizu napada na one koji ne žele da spuste glavu pred takozvanom Srpskom listom", dodaje se u saopštenju.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.