Site name

Poznati reditelj o dešavanjima u Pokretu slobodnih građana

Marković: Škoro je marginalac koji je osetio veliki značaj (VIDEO)

Šabac - Ostao sam član Pokreta slobodnih građana, ali ne mogu da se bavim praktičnom politikom iz raznih razloga, naročito zdravstvenih, i to je razlog zašto sam izašao iz Predsedništva PSG, rekao je reditelj Goran Marković u emisiji "Dobar, loš, zao" Televizije Šabac.

10

Piše: E. D.

03. decembar 2017. 19:59

Marković: Škoro je marginalac koji je osetio veliki značaj (VIDEO)

Foto: Božidar Petrović/FoNet

Na pitanje voditelja Marka Vidojkovića kako je moguće da je Srđan Škoro postao desna ruka Saše Jankovića, a da tabloidno izađe iz te priče uz fanfare iz trube, Marković je rekao da čim "izađeš preko žute štampe sa nečim onda je to sumnjivo".

- Možda tom čoveku to nešto znači, godi mu da bude u žiži interesovanja. Moj utisak je da je on čovek koji je marginalac, za njega kao novinara nikada ranije nisam čuo, i on je odjednom osetio veliki značaj. Odjednom se razočarao, zašto ja nemam takav značaj, zašto ne upravljam, zašto nisam važan. On je tamo od jutra do mraka sedeo, želeo je možda najbolje, ali mislim da se radi o povređenoj sujeti koja zapravo nema nikakvo uporište - rekao je Marković.

Poznati reditelj naveo je da nije primetio bolesne odnose u Pokretu. On je dodao da je par dana pre Škorovog pisma video Sašu Jankovića i Srđana Škora kako ćaskaju kao najbolji prijatelji.
- Odjednom on izađe posle par dana i kaže da je Janković kao Milošević. Čudno je, stvarno je čudno - ocenio je Marković.

povezane vesti

komentari (10)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Rasja

03. decembar 2017.

Ljudi, "Dobar, loš, zao" kao i voditelji Kulačin i Vidojković je odlična emisija, petkom u 20h ide na TV Šabac, posle toga se može gledati na YouTube. Pogledajte, odlični su...

Radio Luksemburg

03. decembar 2017.

Kako marginalac, g. Markoviću kada je Srđan Škoro bio jedan od suosnivača PSGa. I zašto mu g. Janković već jednom ne odgovori nego to pušta svojim članovima da rade.

jana

04. decembar 2017.

Svako ima svoj razlog kad naspusti neku stranku.

David

04. decembar 2017.

E sta ostade od onakvog reditelja, Jankovicev bot.

Iridenta

04. decembar 2017.

Opa! Saša Janković na dan Škorovog odlaska "otvara prozore na glavnom odboru da izađe šta treba", što je trebalo da implicira da je Škoro smrad, sad vidimo da je Škoro i marginalac.... reče čovek koji tvrdi da nije dovoljno zdrav ni da par puta mesečno dođe na neki sastanak. Odmah sam mu poverovao. Javno lično diskreditovanje, kao vid političke borbe. Da li nam je to poznato odnekud? Da, da.... "oseća" se malo na Vučića. Dobro, velika većina nas, koji smo girzli za Jankvića će na izborima "otvoriti prozore" da izađe svaka ideja o glasanju Saše Jankovića. Neka je Škoro i najgori, ali može se odgovoriti na njegova pitanja: GDE SU TI SVI KOJI SU TE PODRŽAVALI (Lokalni frotn, Apel i DS), DA LI JE SLAVICA DRŽALA SASTANAK...

Branko

04. decembar 2017.

Auu .... Sa jedne strane gadjenje prema tabloidima sa druge klasicno tabloidno etiketiranje. Ne lici to na pokret slobodnih gradjana vec na pokusaj satanizacija gradjanina koji kaze sta misli. Uzas

zara

04. decembar 2017.

G.Marković je jedan od retkih koji je ostao moralna gromada u ovom našem sluđenom i bolesnom vremenu i prostoru, osoba čiji se moralni kredibilitet nikada ne može dovesti u pitanje. Za neznalice i nedobronamerne.

Nova

05. decembar 2017.

PSG zaista ste se unizili do krajnjih granica . Da li je gospodin Markovic ukazao na to da je Skoro marginalac i u trenutku kada je biran u Predsednistvo ? Moja porodica je u pokretu videla iskru iskrenosti i istinitosti medjutim pljuvanje po svima koji imaju kriticki stav prema PGS i licno porodici Jankovic je sramotan . Vi ste na žalost politicki marginalci i zato ste izgubili 6 glasova u NS. Budite svesni da se 6 po 6 na kupi i do par stotina hiljada . Osvestite se jos nije kasno !

nekoizEU

07. decembar 2017.

@Rasja : hahaha ima li jednog zrelog coveka u Srbiji kada vam je to odlicna emisija.. Gde "covek" od 45 god zarobljen u detetu od 12 godina, psuje na televiziji, i pravi se mangup.... cccccc

haha

07. decembar 2017.

@ zara : hahah mora da se devojcica od 16 godina, koju su roditelji tukli da samo uci i ne izlazi na ulicu, kada si ovako nesto izjavila... Dete postoji Google, preslisaj se malo... Nije Markovic od juce, PSG jeste...