Site name

Predsednik opštine Novi Beograd o uvredljivim lecima koji su se pojavili na njegov račun

Šapić: Ostajem pri stavu da neću u blato

"Plakati govore sve o onima ko ih je napravio"

Predsednik opštine Novi Beograd i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić kaže za Danas da nema komentar na letke i plakate u kojima se iznose uvrede na njegov račun, "osim da oni govore sve o onome ko ih je napravio".

3

Piše: M. Stojanović

Beograd 07. decembar 2017. 14:00

Šapić: Ostajem pri stavu da neću u blato

Šapić Foto: Stanislav Milojković

"I dalje ostajem pri stavu da ja u blato neću, a ako građani žele tu vrstu komunikacije u kampanji i ako je to uslov da se napravi dobar izborni rezultat, onda svesno idem da propadnem na izborima, ali se tako ponašati neću", poručuje Šapić, koji je ranije najavio da će se kandidovati na izborima za gradonačelnika Beograda.

Leci koji su se pojavili na Novom Beogradu sadrže teške optužbe, uključujući nazivanje Aleksandra Šapića "pljačkašem, lažnim humanistom, autokratom, otimačem i divljim graditeljem". Šapić je letos odgovarajući na pitanje Danasa da se čini da je krenula kampanja protiv njega u pojedinim medijima otkako je najavio kandidaturu za gradonačelnika naveo:

"Nema šta da se mi se čini, to je očigledno, ne bih to komentarisao, to je svačije pravo. Odustao sam od pokušaja da se branim. Kad neko ima mehanizam, što se tiče medija, kvaliteta ozvučenja za koncert Roling Stounsa za 200.000 ljudi, a ja imam magnetofon sa kojim mogu da se popnem na Geneks i da vičem, onda bilo šta da kažem apsolutno nema smisla. A ono što još manje želim jeste da budem uvučen u već prepoznatljiv naš politički brlog i prljavštinu. Želim da u ovom poslu ili prođem na moj način, bez laži, kleveta i vređanja, ili ako bez toga ne može, ne moram nikako ni da prođem." On je, takođe, u nekoliko navrata poručio da je spreman da razgovara sa svima posle izbora u Beogradu, "pod uslovom da i oni žele da razgovaraju sa njim".

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Sava

07. decembar 2017.

Nije politika za svakog, lepo je kad to ljudi sami uvide.

Mija

07. decembar 2017.

U politici se svako sluzi oruzjem za koje misli da je najbolje.Ko god da je podelio te letke nece nastetiti Sapicu ako ima poverenje svojih biraca.Ali kako se svima klima stolica opasno u opozicji,ovi letci ipak imaju neke istinite stavke.

Stojan

07. decembar 2017.

Bravo Sapicu,neces u blato,a uvalio si sam sebe u najgori mulj.Veliko si razocarenje Sapicu