Site name

Nekadašni zamenik gradonačelnika Đilasa

Antić: Đilasu nedostaju program i lista

U momentu kada Dragan Đilas ponovo pokazuje želju da bude gradonačelnik Beograda, prvo o čemu razmišljam je šta će reći svojim pristalicama kada bude doživeo poraz, izjavio je Aleksandar Antić (SPS), ministar energetike i nekadašnji zamenik gradonačelnika Đilasa.

12

Piše: Danas Online

Beograd 13. decembar 2017. 19:01

Antić: Đilasu nedostaju program i lista

Foto: FoNet / Nenad Đorđević

Antić se pita da li će Đilas nastaviti da se bori za njih i za Beograd kao opozicioni odbornik ili će, jednostavno, ponovo "napustiti" politiku.

"Po drugi, treći put? Siguran sam da će se desiti ovo drugo, jer to je njegov već dobro poznati manir, po kome se ni u ovom mandatu nije pojavio ni na jednoj od 40-ak sednica gradske skupštine. Naravno, svemu će prethoditi nastavak sapunice, jer za njegovu kandidaturu još nedostaju neke "sitnice", kao što su na primer program i lista koja će ga podržati za gradskog odbornika", rekao je Antić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Uglavnom, dodao je Antić, krupne reči koje Đilas sada izgovara ne mogu da nadoknade odsustvo programa i podrške, tako da im ne bih pridavao veću pažnju.

"Reći danas da treba "zaustaviti propadanje Beograda", kao što kaže g. Đilas, može samo neko ko je totalno isključen iz gradske svakodnevice, i ko živi negde drugde, a ne u Beogradu i među Beograđanima. Velikim naporom i stručnošću, gradska uprava predvođena SNS-om i SPS-om je proteklih godina ostvarila izuzetne rezultate u kojoj god hoćete oblasti – razvoju infrastrukture, stabilizovanju finansija, poboljšanju usluga građanima, naročito onih kojima je potrebna podrška zajednice… To je rezultat rada ozbiljnih ljudi koji su rešili da ne odlaze sa scene i da ne beže od problema, već da se uhvate u koštac sa njima”, izjavio je Antić.

 

povezane vesti

komentari (12)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Žorž

13. decembar 2017.

Humoreska!

Petar pekar

13. decembar 2017.

Bože, zar ovaj čovek bez tuđe pomoći ume da sastavi prostoproširenu rečenicu? Dok se pribijao uz Đilasovo dupe bio je mnogo zadovoljniji i tiši.

Birat homen

14. decembar 2017.

Ovaj Antic balavio je pored Djilasa kao pas iz okrajka a sad laje na gazdu. Hrani kera da te ujede ajde ovi naprednjaci prica za sebe ali ove lignje iz SPS a godinama pljackaju i prelecu dokle?

Mitar

14. decembar 2017.

Kakva organizovana propaganda,nema ko se nije javio da opljuje Djilasa,kakvi likovi,hvala ti Bože što mi je odobrena viza!Oduvek sam mrzeo dupelizce,uvlakače,nažalost ovaj šljam koji je u politici to ranije nisi mogao naći na pijaci!

ceca

14. decembar 2017.

Tek toliko,,,!

Cecilija

14. decembar 2017.

Vama svima nedostaje moral, za razliku od Djilasa.

xyz

14. decembar 2017.

E moj Antiću pa Đilas te napravio, izmislio, šlepao ničim izazvan. To mu je hvala. Nadam se da ćeš se vratiti u mišju rupu gde ti je i mesto. I da više nikad ne pomoliš nos iz nje!!!!

cokula

14. decembar 2017.

Inerpol ti zatamnio nalog?

драгана

14. decembar 2017.

Ала су се поплашили властодршци од Ђиласа.. Није јоп званично објавио кандидатуру а оркестар почео да га "напада" Напред господине Ђилас, ја сам једна од грађанки која баш Вас жели на челу Београда

Miki ilic

14. decembar 2017.

Da ustane Patrijarh Pavle pa da se kandiduje, mislim da bi mu SNS našao da je lopov i pedofil.

ana

15. decembar 2017.

Rece Antic....samo kada Sps ima program, a on glasi vazno je biti u vlasti, pa ako pobedi Djilas eto Antica tamo

bogdan trojkaš

15. decembar 2017.

Đilas ima dobre izglede jer ga napada vrh SNS-a, Čeda i slični. Narod treba da glasa za one koji su pokazali i želju i sposobnost za rad, a nisu sirotinja da im tetke kupuju stanove.