Site name

Pokret slobodnih građana će podržati Đilasa

Predsednik Pokreta slobobodnih građana (PSG) Saša Janković izjavio je danas da će ta organizacija na lokalnim izborima u Beogradu da podrži Dragana Đilasa i da to želi da unapred kaže glasačima.

3

Piše: Fonet

Beograd 16. decembar 2017. 14:12

Pokret slobodnih građana će podržati Đilasa

Druga vanredna sednica PSG -a Foto: FoNet/Marija Đokić

Đilas je političar u okvirima našeg građanskog sistema vrednosti i saglasan je sa svih 11 tačaka koje smo postavili i ima puno poštovanje za ono što smo kao pokret do sada učinili, rekao je Janković u uvodnom izlaganju na Drugoj vanrednoj sednici PSG.

On je objasnio da je saradnja sa Demokratskom strankom (DS) koja je po opredeljenju veoma slična PSG, obustavljena kad su odlučili da učestvuju promenama Ustava "napisanim po receptu Aleksandra Vučića", kao i da se na izbore ne može ići sa onima koji su u koaliciji sa SNS bilo gde u Srbiji, poput Lige socijaldemokrata Vojvodine.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Aca

16. decembar 2017.

Pitanje je samo koljiko će ova podrška da potraje?Lično mislim da neće ugledati svetlost idućeg dana,poznavajući našu dobru opoziciu!

EVROPSKA PANORAMA sa KUPOLAMA

16. decembar 2017.

Bravo za PSG , jer nema evropske metropole bez kulturnih beograđana , zato na izborima moramo najuriti ove bahate primitivce , koji nam naružiše grad i žele da visokim soliterima na desnoj obali Save prekriju evropsku panoramu Beograda (kupole hrama Svetog Save, Crkve Svetog Marka, Skupštine,...)

Nemate šanse!

19. decembar 2017.

Aca-Goebels kontroliše medije,pink i rts,narod je zaplašen,sanu je kukavičino jaje...