Site name

Izabrana četiri nova člana Predsedništva PSG

Rade Veljanovski, Ana Janković - Jovanović, Zoran Hamović i Rade Mirić izabrani su danas za nove članove Predsedništva Pokreta slobodnih građana, saopšteno je na sajtu tog pokreta.

4

Piše: Danas Online

16. decembar 2017. 21:05

 Izabrana četiri nova člana Predsedništva PSG

Foto: Fonet/Božidar Petrović

Oni su izabrani za nove članove Predsedništva Pokreta na današnjoj drugoj vanrednoj skupštini pokreta.

Na vanrednoj skupštini predsednik PSG Saša Janković izjavio je da će ta organizacija na lokalnim izborima u Beogradu da podrži Dragana Đilasa.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

humska1

17. decembar 2017.

Nakon povrsne pretrage po internetu,moze se zakljuciti da su Veljanovski, Ana Jankovic -Jovanovic i Zoran Hamovic zasluzeno dobili pozicije a za Mirica je diskutabilno ,posto je covek vlasnik neke agencije.Nema nikoga od poznatih ,mada su Veljanovski i Hamovic delimicno pozvani.Ne znam da li ce dobijati platu clanovi predsednistva ,ja mislim da bi bilo bolje da dobijaju i da im to bude prva preokupacija.Ali,naravno odakle finansije ,ako niste u parlamentu,a ako uzmete od bogatase,morate da radite u njihovom interesu,sto je gore,nego da niste uzeli od njih .

mk

17. decembar 2017.

E nek'''' su se i oni usrećili sa Saletom...

KARABURMA - 1

17. decembar 2017.

I ova nova cetiri clana predsednistva PSG kada vide kako SasaJankovic radi brzo ce podneti ostavke u to sam siguran, jer on terorise svoje clanstvo.Tako da me nebi cudilo da i njih promeni cim se nesloze sa njegovom idejom.

blaža

17. decembar 2017.

Bravo za nove ljude. Sa srećom.