Site name

Vučić čestitao Sebastijanu Kurcu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saveznom kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu, sa najboljim željama za uspeh u radu.

3

Piše: Danas Online

18. decembar 2017. 13:53

Vučić čestitao Sebastijanu Kurcu

Foto: EPA/ANDREJ CUKIĆ

U pismu se, između ostalog, kaže:

„Primite moje najsrdačnije čestitke za stupanje na odgovornu dužnost saveznog kancelara Republike Austrije. Jednom prilikom ste rekli da nije reč samo o tome da nešto budeš, već i da nešto uradiš. Ta poruka je bliska svakom ko je imao čast da mu bude ukazano poverenje da obavlja državničku dužnost i siguran sam da Vam poverenje građana Austrije daje snažnu volju da ih vodite čvrsto utemeljenim putem uspeha i napretka. Uveren sam da ćete snagom Vašeg liderstva, zasnovanom na spoju mladosti i političkog iskustva, doneti mnogo dobrobiti za budućnost Vaše zemlje, kao i cele Evrope. Verujući u Vašu energiju i znanje, siguran sam da ćemo i kroz buduću saradnju doprinositi sve boljim političkim i ekonomskim odnosima naših dveju zemalja i budite uvereni da Srbija ostaje prijatelj i pouzdan partner Austrije. Koristim ovu priliku da Vam još jednom zahvalim za podršku koju iskazujete Srbiji na evropskom putu“, navodi se u pismu predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Jovan Jo

18. decembar 2017.

Austrija je veoma važan partner za nas. Predsednik je unapredio odnose sa njom, i u velikoj meri unapredio životne uslove za naše ljude u Austriji, ali i za naše ljude u našoj zemlji.

VERONIKA

18. decembar 2017.

Aleksandar Vucic je iskreno cestitao Sebastijanu Kurcu na izboru kao velikom prijatelju Srbije i njega licno. Iskoristio je priliku da mu se jos jednom zahvali za podrsku koju iskazujete Srbiji na evropskom putu.

Tom Sojer

19. decembar 2017.

Nije moguće, ljudi! Samo dva bota. Alo, gde ste? Ja sam samo pitao kako to da Ana nije čestitala? Vožd čestita voždovima, Kurc nije ni Tramp ni Vladimir, zar ne?