Site name

CRTA se povlači iz Pećinaca

CRTA posmatračka misija odlučila je da prekine posmatranje današnjih vanrednih lokalnih izbora u Pećincima koje je posmatrala izvan biračkih mesta iz bezbednosnih razloga.

4

Piše: Danas Online

24. decembar 2017. 13:36

CRTA se povlači iz Pećinaca

"Nepoznata grupa muškaraca počela je da prati članove CRTA mobilnih timova zbog čega je CRTA ovo prijavila policiji. Prehodno u više navrata nekoliko grupa nepoznatih muškaraca preprečilo put i zaustavilo vozila CRTA mobilnih timova kako bi fotografisali vozilo i članove CRTE", naveli su iz ove organizacije.

CRTA je ranije saopštila da izborni dan u Pećincima ne protiče u atmosferi slobodnih izbora jer su primećene aktivnosti koje se mogu okarakterisati kao pritisci na birače.

CRTA mobilni timovi uočili su ispred svih 30 biračkih mesta parkirane automobile u kojima su osobe imale spiskove i vodile evidenciju birača, kao i više vozila sa kojih su skinute registarske tablice, na čijim registracionim nalepnicama se vidi da su iz Pančeva i Aranđelovca. Ispred više biračkih mesta uočene su i grupe muškaraca koje prate dešavanja van biračkih mesta i ko dolazi da glasa. 

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Bob Rock

24. decembar 2017.

SNS polako formira svoje SA odrede. Stara je radikalska skola to.

Мiloš J. Kosovac

24. decembar 2017.

Fašizam na delu!

drLaki

24. decembar 2017.

Sto niste i vi njih fotografisali?

Djekso

25. decembar 2017.

Ajmo Slike su Gotove Delice se iza Satora Spremite 20 dinara Da ne bude Guzve