Site name

Intervju na mreži - najzanimljiviji odgovori sutra u štampanom i onlajn izdanju Danasa

Stanislava Pak odgovarala na pitanja na Fejsbuku

Stanislava Pak iz Predsedništva Srbije odgovarala je danas na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa, u okviru redovne rubrike "Intervju na mreži".

4

Piše: Danas Online

Beograd 26. decembar 2017. 11:52

Stanislava Pak odgovarala na pitanja na Fejsbuku

Foto: Bojan Cvejić

U prethodna dva dana, do početka intervjua, na Fejbuku je stiglo više od 100 pitanja i komentara.

Naizanimljiviji odgovori biće sutra objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Milence

26. decembar 2017.

Ja se izvinjavam, a zasto mislite da je ova gospodja/gospodjica uopste zanimljiva nasoj javnosti? Ne znam sta bih je tacno pitao, osim kurtoaznog - Kako ste? Imamo nesto korisno, pametno, novo cuti od nje? Ima svoj, autentican stav?

balansero

26. decembar 2017.

Ja moram da pitam... s kojim vi porivima dajete publicitet ovoj personi? Šta je ona uopšte? Za vreme onog stiropordžije je bila nekakav portparol... sad više nije ni to - dakle - koje je njeno zvanje, osim krajnje nejasne odrednice "...iz predsedništva"? BTW, predsednik nema svoje ministarstvo, tako da je i odrednica "predsedništvo" u principu nepostojeća... izmišljena institucija, koja služi da se potčinjeni uguraju na izmišljena radna mesta i tako opravda njihova brojnost. I sad mi čekamo da čujemo šta će čuvena "misliteljka" da odalami na FB-u. Ček, moram da vidim zaglavlje sajta - da l'''' čitam Danas ili Blic. Šta vam je?

VB

26. decembar 2017.

Ako ste zahvaljujuci ovom promasenom prilogu obezbedili plate i bozicnice,onda shvatam i podrzavam. Ali,ako ste sa ovom arogantnom osobom pokusali demokratizovati drustvo i javnost,onda ni sa vama nesto nije u redu. Ili ste dobili virozu pa buncate u vrucici?

Slavica Mazak Beslic

28. decembar 2017.

gde ste objavili odgovore ? Hvala