Site name

Išaran izlog SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da su nepoznati učinioci ispisali izlog na stranačkim prostorijama na Zvezdari.

12

Piše: FoNet

31. decembar 2017. 16:01

Išaran izlog SNS

Gradski odbor je naveo da je jasno da su svi takvi napadi politički instruisani i da predstavljaju mržnju prema SNS i Aleksandru Vučiću.

Političkim neistomišljenicima, koji jedino imaju želju za nasiljem i vandalizmom, poručujemo da nećemo odustati od borbe za pristojnu, uređenu i modernu Srbiju, za zemlju u kojoj se ovakvi ispadi pojedinaca zaslepljenih mržnjom neće tolerisati, navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS najoštrije je osudio takvo ponašanje i uništavanje tuđe imovine i pozvao nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi.

povezane vesti

komentari (12)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Bane

31. decembar 2017.

Isaran izlog je stvarno nesto sto nebi trebalo da se desava. Mada je cela steta, krpa za brisanje i 50 ml sredstva za prozore ipak .... nije trebalo. Ko god da je svrljao, nemojte vise. Proglasice to za drzavni udar.

VladaN

31. decembar 2017.

Pa šta. Jedan izlog manje-više. Ne mora baš sve da bude "mržnja i ..." prema Velikom vođi. A ako i jeste, zapitajte se koji je 1001 razlog za to.

Bivša SNS budala

31. decembar 2017.

Bio sam vaš član,i zato bar mene ne možete da lažete,vi ste SEKTA a ne stranka,daleka vam lepe kuća.

Bravo

31. decembar 2017.

Zvezdarci, lideri u regionu.

Zoran

31. decembar 2017.

Igrala se dece, šaraju fasade pa malo i izloge.

Mihailo Zarkovic

31. decembar 2017.

Ovakvo ponašanje treba sankcionisati bez obzira čije su stranačke prostorije u pitanju . Isto važi i za šaranje grafita po zgradama i privatnoj imovini.

Nevolem

31. decembar 2017.

Ima li neki ozbiljan razlog da vas neko mrzi? Čudi me... Vojvodino moja mila, ajmo mi polako.

Hana

31. decembar 2017.

Slikari naivci, hoce da ispadnu gotivci .

Zoran A.

01. januar 2018.

Pa šta ako je išvrljan Vaš izlog, išvrljane su i fasade naših zgrada pa šaljete kazne, opomene i dajete na prinudnu naplate. Sad lepo inspekcija i Vama da naplati kaznu i da vas da na prinudnu naplatu kao što to radite i rođenim građanima. Sram Vas bilo. Imate policiju kojoj ne date da radi svoj posao, uveli ste komunalnu policiju koje nigde nema a sve to plaćaju građani Srbije. Stidite se svi!

Djekso

01. januar 2018.

Opsta stvarnost Kako su pisali ovima sto su na vlasti Pisace i onima sto Budu dosli na vlast Kultura na nivou

Indi

01. januar 2018.

Da se povise kazne za narušavanje imovine da vidiš kako se ne bi bavili ovakvim beskorisnim stvarima

Лебрехт Гашпар

01. januar 2018.

Невероватно!? Ови из СНС ду стварно чудни, деца им за Нову 2018. годину украсила излог а они се буне уместо да су ангажовали оне своје јаране из Пећинаца да им декоришу просторије и излоге, илу да праве шпалире...или су то оставили за мартовске градске изноре....да ср момци нр прегорсирају....али није ми јасно што се буне за декоравију?