Site name

Ružić: Dačić se neće povući

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je za Blic da će ta stranka na beogradskim izborima ići u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, dok će ostale predizborne partnere "sagledavati vodeći računa o svom političkom pravcu".

4

Piše: Fonet

Beograd 03. januar 2018. 11:04

Ružić: Dačić se neće povući

Foto: FoNet/Marko Misić

Samu izbornu utakmicu ćemo voditi u uskoj koordinaciji sa našim strateškim partnerima iz Srpske napredne stranke, rekao je Ružić i naglasio da očekuje veliku pobedu koalicije SPS i SNS, koja je posle izbora izvesna. Kako ćemo nastupiti pred izbore, dodao je Ružić, znaćemo tokom januara.

Izbori u Beogradu biće veoma značajni za demokratiju u Srbiji. To će biti velika rovovska borba usmerena protiv Aleskandra Vučića, a ne protiv projekata i programa SNS i SPS, ocenio je Ružić. On navodi i da se Ivica Dačić "nikada neće povući" sa čela SPS, jer je veoma odgovoran prema obavezama koje ima u državi i stranci.

Radi se o iskusnom i promišljenomn političaru, rekao je Ružić i napominje da priča da će se Dačić povući i da on ima pretenzija da preuzme stranku "pada u vodu". 

 

 

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

grdna JA

03. januar 2018.

Ruzicu, kao da ste prestali da peckate vlast I Dacica! Nesto ste se ucutkali, ususkani, udomljeni....nije lose. I nema problema sa vladom I nema sad problema sa Dacicem.....bas ljigavo! Srecna Nova 2018 Srbiji!

L.Dragon

03. januar 2018.

Dacic treba da se povuce po hitnom postupku sa funkcije ministra spoljnjih poslova jer je istu dobio po svojoj zelji iako nije adekvatno obrazovan i temeljito pripreman za istu, posto nije mogao da dobije funkciju Premijera koju je zarko zeleo.Svojim nepromisljenim izjavama samo je stetio i uporno i dalje steti spoljnjoj politici Srbije.Cudi da ako je dobio ministarstvo inostranih poslova za SPS da funkciju ministra inostranih poslova nije ustupio nekom daleko sposobnijem od njega koji bar govori Engleski jezik veoma bitan u spoljnjoj politici, a kojih siguran sam ima u njregovoj stranci.Sto se tice Ruzica covek je imao svoje JA sve dok nije dobio funkciju ministra a sada ga na zalost nema jer su funkcija ministra i udobna fotelja ucinili svoje a funkciju je dobio samo da bi prestao da daje svoje pametne izjave koje je davao pre nego sto je postao ministar.Sada cvetaju lale i zumbuli i ministru Ruzicu danas nista ne smeta a pre je izjave plasirao, jasno je samo da bi mu se ispunila zelja da postane ministar.Covek je znao sta treba da radi da bi mu se zelja ispunila.

Čiča Avalski

03. januar 2018.

Ma zabole te mladiću, ..sada si si okačio na parazitsku sisu ... možeš kako hoćeš !!!

ljubitelj burleski

03. januar 2018.

Da se ,,slavno,,koferče,, nije prišljamčilo Tadiću,iz,ideoloških,,ubeđenja, Nebi sti,go I DANAS dalje od ŽITORAĐE,PO SVOJIM,MIINULIM RADOVIMA, U POZNATOM,,DOGAĐANJU NARODA,U KOME JE IMAO,,ZAPAŽENU,,ULOGU,KAO MILOŠEVIĆEV,POTPAROL,,,SREĆNE,,IM,,ISTORIJE,USREĆITELJA NACIJE.,U civilizovanoim svetu medicina se skoro izborila i sa ebolom samo se ovde Zapatio,posebni,,konfabulički virus,, ,one,,spasiteljjske,kooperative,, koja se,,srećom reinkarnirala da ponovi,,uspehe,, k,o da se nismo ,,nauživali,, i jedva preživeli njihova,,zalaganja,,.po svim,platformama,.Partrijski LEB BEZ MOTIKE,TO VEĆ SPADA U NACIONALNE NARKOTIKE,A,,ONI,,SE S TE,IGLE NESKIDAJU, još od OSME SEDNICE,,od kada,,BRINU,,o naciji,.,,ŠTETA ŠTO SE U NJIHOVOM,,OGLEDALU,NEVIDI ONAJ OČITI , LIDERSKI,,,ODRAZ,.ZA KOJIM NIJEDNA OD CIVILIZOVANIH,NACIJA NEŽUDI,.DAPAČE..Takvom ergelom u koferčetovom resoru niko normalan nemože da parira,,.