Demanti Bogdana Tatića: Mene su prvog napali 1

Poštovano uredništvo, poštovano gospođo Popović,

Neodvosmisleno i oštro želim da demantujem navode iz vašeg teksta objavljenog dana 26.2.2017. godine na portalu u 15:34 lista „DANAS“, i da istaknem da ste potpuno neprofesionalno, nekorektno i zamenjujući teze lažno predstavili događaj, navodeći da sam fizički nasrnuo na predstavnike SNS.

Upravo suprotno se desilo, jer tokom rasprave o činjenicama, u komuniakciju se uključio predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, NENAD ĐORĐEVIĆ, drskim i povišenim tonom mi se obratio na uvredljiv način, a nakon mog verbalnog odgovora krenuo je fizički da se razračuna sa mnom. U tome su ga sprečili članovi njegovog odbora, što je jedino tačna činjenica koju ste objavili.
Ovom nemilom događaju je prisustvovalo na desetine okupljenih građana koji su sve to videli.

ZAHTEVAM DA BEZ ODLAGANJA OBJAVITE DEMANTI, zatim da ispravite neistinu i frapantnu grešku koju ste učinili, verujući da je ona posledica slučajnosti a ne zle namere.

Zahtev podnosim u skladu sa Zakonom o javnom informisanju (Sl. Glasnik RS“, br. 83/2014, 58/2015 i 12/2016) član 5 stav 1 i 2, kao i član 9 stav 1 i 2, jer bez dileme tvrdim da ste ovakvim tekstom direktno prekršili navedene odredbe zakona.

Takođe očekujem da sporni tekst povučete, jer ste ga objavili ne konsultujući drugu stranu, konkretno mene, jer predstavljam drugu stranu u vašem izveštaju.

Da ne bih preduzimao pravna sredstva – podnošenje tužbe zbog očigledne neistine i diskreditacije, očekujem hitan odgovor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2Yy7J9a8VdQ]

U nadi da ćemo nastaviti korektnu saradnju,

Beograd, dana 26.2.2017. godine

Predsednik OO DS Vračar Bogdan Tatić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari