Deset pitanja za Sašu Radulovića 1

Možete Vi, g. Raduloviću, da nastavljate da spinujete koliko god hoćete da sam član SNS i da poturate koje kakve fotografije.

Ali pitanje svih pitanja je gde su pare iz kampanje? I dok se se Vi iz petnih žila trudite već dve nedelje da skrenete pažnju sa nestalih para na to kako se ja potpisujem, ja ću uporno nastavljati da Vam postavljam ista pitanja:

1. Gde je nestalo 10.420.000 din. koje ste knjižili da ste platili članovima za deljenje flajera?

2. Gde je nestalo 6.600.000 din koje ste knjižili da ste platili članovima za rad na društvenim mrežama?

3. Gde je nestalo 2.760.000 din koje ste kao Udruženje građana (UG) naplatili od grupe građana (GG) za navodno iznajmljivanje opreme? Kažem navodno jer se iz bilansa stanja vidi da UG tu opremu ne poseduje? Tako da nije moguće iznajmiti nešto što se ne poseduje.

4. Gde je nestalo 1.603.605 din koje ste knjižili da ste platili članovima za prikupljanje potpisa?

5. Zašto ste uplatili novac na račun firme Vaše žene „E bussines services“?

6. Zašto ste uplatili novac na račun firme poslanice Tanje Macure „Timi plus“?

7. Zašto ste uplatili novac na račun firme poslanice Branke Stamenković „Fatecloud“?

8. Zašto ste uplatili novac na račun firme poslanice Jasmine Nikolić „Jazilify“?

9. Zašto su odmah po prijemu novca firme poslanica otišle u likvidaciju i da li su osnovane samo da bi se preko njih izvukao novac iz kampanje?

10. Zašto UG niste prijavili u sistem PDV s obzirom da ste prešli promet skoro četiri puta veći od dozvoljenog limita od osam miliona?

Pošto, Raduloviću, očito nemate odgovore, evo ja ću Vam reći kako stoje stvari! Uvidom u bilans uspeha UG vidi se da nije bilo angažovanja fizičkih lica za povremene poslove, što prevedeno na jezik običnih građana znači da članovi udruženja nisu dobili novac koji ste Vi proknjižili kao da ste im isplatili. Gde je taj novac samo Vi znate jer ste Vi potpisali i finansijski izveštaj GG i UG.

I za kraj, nemojte Danasu da spočitavate nepoštovanje etičkog kodeksa. Oni moraju da potpišu autora teksta onako kako se on predstavi, utoliko pre, kada im autor uz tekst dostavi i Sporazum o osnivanju GG overen u Sudu iz kog se jasno vidi ime zastupnika GG.

Ali, da više ne bi skretali fokus sa pitanja novca, na to kako se ja potpisujem, ja ću se potpisati kao čitalac Danasa, a od Vas, g. Raduloviću, očekujem da taksativno odgovorite na gornjih deset pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari