Čudna je, najblaže rečeno, reakcija Opštinskog odbora DJB na tekst „Zašto Vučićev ministar pravi razdor u opoziciji“, čiji je autor Aleksandar Glumac, a u kojem se najvećim delom bave mojom malenkošću. Nije mi jasno čime sam zaslužio toliku pažnju.

Iz poštovanja prema listu Danas, jednom od retkih koji objavljuje različita mišljenja, neću upotrebiti retoriku autora, a koja najviše liči na onu SNS-a. Ni jednom jedinom rečenicom niste osporili navode u tekstu Aleksandra Glumca, niti ste se bavili sadržinom teksta na koji ste navodno reagovali. Vaš tekst je pun optužbi koje su lične kvalifikacije, te Glumca i mene nazivate „falsifikatorima“, ljudima koji istresaju lične frustracije, prevarantima… Zapravo vaš tekst je odličan primer psihološke projekcije gde sopstvene laži pripisujete drugim ljudima.

U vašoj fikciji zavereničke tročlane grupe koju je organizovao SNS a koju čini Aleksandar Glumac, Vladimir Kljajić i moja malenkost izgubili ste potpuno kontakt sa realnošću. Sramotna je laž da je Vladimir Kljajić hteo da se domogne vrha na odborničkoj listi, on koji nije ni bio kandidat za odbornika i to je lako proverljiva činjenica. Moram priznati da me je u vašoj nemoći da me optužite za neku konkretnu radnju nasmejala rečenica u kojoj kažete: „SNS je Branislava Klanščeka nagradio mestom direktora za njegovog trećeg saradnika Vladimira Kljajića“. Pomislio bi čovek da smo Kljajić i ja najbliži rođaci, a ne da me je sa njim upoznao Saša Radulović. Ne prezate ni od čega u želji da zaustavite potpuni raspad DJB-a, ali ovakvim tekstovima samo ga dodatno ubrzavate.

Providna je vaša zloupotreba reakcije na tekst kako bi opet iznosili neistine i prepričavali na vaš način šta se desilo na lokalnim izborima na Vračaru 2016. godine. Znam da vas Vračar najviše boli jer na Vračaru je i krenulo osipanje DJB-a posle falsifikovanja i predaje liste, u čemu vam je pomogao vaš kvazineprijatelj SNS tako što je glasao za prihvatanje falsifikata. Danas na Vračaru imate samo tri odbornika od sedam koliko ste imali. Pre mesec i po dana ste izgubili skoro sve odbornike na Starom gradu, prošle nedelje ste izgubili i odborničku grupu na Voždovcu kada vas je napustilo šest odbornika, na Savskom vencu od sedam odbornika koliko ste imali pre godinu i po dana, danas imate samo jednog, na Paliluli od pet danas imate dva odbornika. To je vaša realnost pred beogradske izbore i verujem da je teško sa njom se nositi.

Uzalud se trudite da za vaše neuspehe okrivite kompletnu opoziciju, medije, od Danasa i Blica do Dojče velea, kojima pretite i tužbom zbog milionskog dolarskog duga Saše Radulovića u SAD-u, a koju nikada niste podneli. Uzrok svih vaših neuspeha je sadržan u jednom imenu – Saša Radulović.

Potpuno je jasno ko se krije iza nepostojećeg Odbora, nepostojeće stranke DJB i čiji je ovo rukopis, ali se pitam da li tim ljudima koji tu sede, da li im i malo zasmeta kad neko u njihovo ime iznosi ovakve uvrede i laži? Da li se ikada zapitaju šta je pravi razlog napada na mene, i šta se krije iza svega?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari