Site name

“OVER THE TOP” - Najbolji Muzički Tv Spot

Novi spot Ane Stanić u trci za Najbolji spot godine (VIDEO)

Konkurs za festival “MTS Vision – Over the top” traje od 1. oktobra, a u trci je preko 200 spotova koji će selekciona komisija sredinom decembra razvrstati u 20 kategorija, kada će i početi glasanje. “Ono što smo mi”, novi video spot Ane Stanić prijavljen je čak za deset kategorija.

Piše: Danas Online

Beograd 01. novembar 2017. 14:50

Foto: YouTube

Tom prilikom ekipa Muzičke televizije Srbije popričala je sa Anom Stanić o novom video spotu ali i o tome koliko je ekranizacija pesme bitna za uspeh iste.

“Ja sam ona generacija koja je odrasla na MTV-u i podjednako se divila i spotovima i pesmama i tim pevačicama, pevačima, grupama, u smislu ne samo zvuka nego i njihovog vizuelnog identiteta, tako da mi je to nekako bilo prirodno tako da gledam i na svoje izražavanje, svoje bavljenje muzikom”, rekla je Stanić.

Pevačica poznata po svojim pesma koje je uvek pratila savršena ekranizacija kaže da je snimanje spota za pesmu “Ono što smo mi” bilo vrlo zahtevno u tehničkom i produkcionom smislu, ali da joj to nije bio problem jer je želela, po prvi put, da ima akcioni spot u kom će baš ona biti akciona heroina.

„MTS Vision – Over the top“ je festival koji slavi muzički spot, a Ana kaže da baš tako nešto nedostaje na ovim prostorima kada je muzika i spot u pitanju. Nije krila svoje oduševljenje zbog učešća na festivalu, pa je za sam kraj našeg druženja reka “Mislim da je ovo super inicijativa, super ideja i baš mi je drago da ću biti u tom takmičenju”.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.