Site name

Amira Medunjanin 18. marta u Sava centru sa gudačima

Pevačica Amira Medunjanin održaće 18. marta koncert u beogradskom Sava centru, gde će joj se pridružiti ugledni gudački ansambl Zagrebački solisti.

1

Piše: Danas Online

Beograd 30. decembar 2017. 17:40

Amira Medunjanin 18. marta u Sava centru sa gudačima

Foto: Edvin Kalić

"Vjerujem da će ovaj koncert biti totalno drugačiji od prethodnog u Sava centru. Pridružiće nam se Zagrebački solisti i sigurna sam da nas očekuje lijepo druženje. Nekako sam navikla da se beogradskoj publici predstavim sa nečim novim i ne bi valjalo da mijenjam tradiciju", kaže Amira Medunjanin.

Svetski priznata pevačica sevdalinka i balkanskih tradicionala (čiji je aktuelni hvaljeni album "Damar" ušao među 40 najboljih albuma u 2017. godini prema Transglobal World Music Chart) pre nekoliko godina nastupila je sa Zagrebačkim solistima na jednom zajedničkom koncertu, što opisuje kao "nevjerojatno iskustvo".

O željama za 2018. godinu Amira kaže:

"Da se malo našalim. Prije neki dan mi je prijatelj čestitao Novu godinu slijedećim riječima: 'Želim ti puno zdravlja, muzike, ćevapa…' znajući da sam nepokolebljiv gurman. A sad kad je riječ o željama u narednoj godini, jedva čekam da u Beogradu ponovno odem na puretinu s mlincima i Pavlovu tortu, pa onda pravo na koncert u Sava centar. A svim dragim prijateljima u Novoj godini prije svega želim dobro zdravlje i sreću, i puno puno lijepih trenutaka. I da nastavimo naše druženje uz muziku još mnogo, mnogo godina".

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin koštaju 1.300, 1.700, 2.000 i 2.300 dinara i mogu se kupiti preko mreže Eventim, kao i na blagajni Sava centra.

 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Serenissimo ac Victoriosissimo

10. januar 2018.

Zar da gostuje u genocidnoj državi?