Scena

NIS podržao Festival „Balkan trafik“ u Briselu

Festival „Balkan trafik“ u Briselu, umetničku manifestaciju koja se od 2007. godine uspešno organizuje pod pokroviteljstvom Evropske komisije i koja značajno doprinosi promociji kulture zemalja Jugoistočne Evrope u EU, podržala je Naftna industrija Srbije (NIS).

Najveći „Queen symphony show“ u Sava Centru

Fanovi legendarne grupe Queen i dobrog rokenrol zvuka s velikim uzbuđenjem iščekuju spektakl koji za 9. maj najavljuju članovi Queen Real Tribute benda iz Beograda.

Beyonce novi YouTube rekorder

Beyonce je prošlog vikenda stvorila istoriju ne samo na godišnjem, muzičkom festivalu Coachella, već i na YouTube-u. Ona, kako prenosi PC Press, nije samo postala prva crna žena koja je bila „headliner“ Coachella-e, već je premašila rekord gledanosti na YouTube-u.

Muzički vodič od 20. do 26. aprila

Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period.

Yutopia Vesne Kracanović – jugoslovenska uniformna moda

Kreatori Belgrade Design District predstaviće na Belgrade Fashion Week-u svoje kolekcije, u subotu, 21. aprila, u Belexpocentru. Svoje kolekcije izložiće Vesna Kracanović, Svetlana Jaćović, Jasmina Vujović, Budislava Keković, Milena Radović i Peđa Nerić.

Nova koncertna bina – Alternative stage – na Beer festu

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope – Beer fest, i ovog leta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posetilaca. Ove godine Festival će dobiti i novu, treću binu – Alternative stage.

Darko Rundek i Ekipa spremni za prolećnu mini turneju

Darko Rundek i Ekipa „broje sitno“ do početka prolećne mini turneje na kojoj sviraju 19. aprila u “Čaurnici” u Kragujevcu, 20. aprila u SKC “Fabrici” u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

I Beograd slavi ljubav prema muzici i vinilima

I ove godine, u subotu 22.aprila, Beograd se priključuje globalnom pokretu gradova koji slave Record Store Day ( Svetski dan nezavisnih prodavnica ploča).