Site name

Đoković: Trud i strast do uspeha

Teniser Novak Đoković poručio je danas učesnicima konferencije "Originalni razgovori" da je najvažnije da ne odustaju od onoga što žele već da ulože trud i vreme radi postizanja profesionalnog uspeha.

Piše: FoNet

Beograd 18. novembar 2017. 15:10

Đoković: Trud i strast do uspeha

Foto: STARSPORT

Sposobnost čoveka dovede do uspeha, a karakter ga ostavi tamo, rekao je Đoković, koji je zajedno sa suprugom govorio na početku događaja u okviru koga će mladi razgovarati sa ljudima iz raznih profesija o pripremi za intervju i traženju posla. Đoković je istakao i da je za njega lično važno da pokaže strast za posao. Na kraju dana, ako nemate strast u onome što radite, onda taj dan nije uspešan, ocenio je Đoković.

Jelena Đoković je ocenila da je, pored sposobnosti, važno da čovek izgradi i emotivnu inteligenciju, to jest da bude sposoban u trenutku kada je to najpotrebnije pokaže sve ono što zna. Original magazin, čiji je osnivač Fondacija Novak Đoković, organizuje Originalne razgovore ili HR simulacije, radi objašnjavanja mladima kako izgleda proces prijavljivanja, odabira i zapošljavanja. Mentori i predavači na događaju su rukovodioci u kompanijama i institicijama u Srbiji.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.