Site name

Domaćin na zrenjaninskoj "Vrtićijadi" bila naša najbolja atletičarka

Španovićeva "razigrava" mališane

Druženje i sportsko takmičenje zrenjaninskih mališana obeležilo je četvrtu po redu "Vrtićijadu" koja je održana u Kristalnoj dvorani.

Piše: M. P.

Zrenjanin 12. decembar 2017. 19:47

Španovićeva "razigrava" mališane

Domaćin deci i promoter sportskog života bila je atletičarka Ivana Španović, koja svake godine dolazi da se druži sa decom.

- Dolazim zato što mi je lepo sa decom i vidim da uživaju baveći se sportom. Napreduju iz godine u godinu, a mi smo tu da im pomognemo da nauče osnove sporta i zavole ga, objasnila je Španovićeva. Srpska atletičarka navela je da se priprema za evropsko dvoransko prvenstvo u Britaniji u martu, a potom za Dijamant ligu i sva ostala takmičenja koja je očekuju naredne godine.

- Sezona je duga, ali su ciljevi isti. Za takmičenja se pripremam u Srbiji, jer će podloga u Birmingemu biti kao što je u atletskoj dvorani u Beogradu. Ovde sada imam idealne uslove za pripreme, tako da nema potrebe da idem bilo gde, rekla je Ivana Španović.

Takmičenje se održava u organizaciji školice sporta "Long jump", koju pohađaju deca iz zrenjaninskih i seoskih vrtića.

- Kod nas su dobrodošla deca uzrasta od tri do 12 godina - poručila je Vesna Španović iz školice "Long jump". Deca su se takmičila na poligonima spretnosti, a 140 mališana pokazalo je da imaju borbeni duh i da žele da blistaju. Organizatori su vodili računa da svi budu nagrađeni, dok su se najspretniji dodatno takmičili za titulu najboljih i osvojili pehare.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.