Site name

Odbor za hitna pitanja FSS sutra bi trebalo da izabere novog selektora

Krstajić na ziceru

Prošla su tri javno obećana dana za, mesecima čekano, proglašenje selektora seniorske fudbalske reprezentacije Srbije, a da nije upriličena sednica Odbora za hitna pitanja nacionalnog Saveza najavljena od strane sportskog direktora FSS i potpredsednika Stručnog odbora FSS Gorana Bunjevčevića.

Piše: O. N.

Beograd 27. decembar 2017. 20:24

Krstajić na ziceru

Foto: youtube

Ali bi ipak pre kraja 2017. godine trebalo da čujemo ime i prezime naslednika Slavoljuba Muslina. I to posle sutrašnjeg sastanka sedmočlanog "skraćenog" saziva Izvršnog odbora, u čijoj je nadležnosti izbor čoveka koji će nastaviti tamo gde je stao stručnjak pod čijom komandom su "orlovi" otišli na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Od oktobarskog odlaska iskusnog Muslina, usled neslaganja sa čelnicima FSS oko statusa Sergeja Milinkovića-Savića i još nekolicine mladih igrača, u opticaju su bili brojni domaći i strani, manje ili više esnafski (ne)afirmisani treneri, ali će "kuglica" izgleda stati na Mladenu Krstajiću.

Nekada sjajnom defanzivcu Verdera, Šalkea, Partizana i reprezentacije (pre osamostaljivanja Srbije), s epizodama u ulogama sportskog direktora crno-belih i predsednika Radnika iz Bijeljine, ali bez dana radnog staža u ulozi šefa bilo čijeg stručnog štaba. Barem ne u punom obimu, jer je naš najbolji nacionalni tim u test mečevima sa Kinom i Južnom Korejom vodio kao tzv. vršilac dužnosti selektora. Međutim, tadašnjim remijem i pobedom, začinjenih javnim porukama podrške igrača, stekao je izgleda poene kod predsednika FSS Slaviše Kokeze, za kojeg je rekao da ga je doveo za Muslinovog pomoćnika, a koji je pre prošle nedelje najavio mogućnost brisanja tog v. d. ispred Krstajićevog imena i trenutne funkcije u Savezu. Ako se ne desi neki obrt, Krstajićeva medijska promocija na novom zadatku biće organizovana ubrzo posle novogodišnjih praznika.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.