Site name

Đoković propušta turnir u Abu Dabiju

"Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju", kaže se u pisanoj izjavi Novaka Đokovića dostavljenoj medijima.

3

Piše: FoNet

Beograd 29. decembar 2017. 12:15

Đoković propušta turnir u Abu Dabiju

Foto: FoNet/AP

Na žalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su mi savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama.

Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem.

Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam.

Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana, kaže se u pisanoj izjavi Novaka Đokovića dostavljenoj medijima.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Persona non granata

29. decembar 2017.

Nije tragedija što Srbija, posle Makedonije od svih država u regionu, ima najmanje plate, najskuplje energente i hranu, nezaposlenost, ogromnu stopu kriminaliteta i svakodnevnih ubistava, ministra vojnog oslobođenog služenja vojske, keramičara na mestu direktora BIA, lažnog Dr na mestu potpredsednika vlade i predsednika najveće opštine u Beogradu a time i u Srbiji, ministra inostranih poslova koji lepo peva a ne zna engleski i Najevropljanina koji ne zna kad su živeli i stvarali Šopen i Betoven i misli da je Dubai u Evropi. Ovo je ipak najveća tragedija za Srbiju što Nole neće igrati na "Mubadala" turniru. Što mi to "Mubadala" nešto poznato.

teniski isijas

29. decembar 2017.

Ljudi u svasta veruju pa sto ne bi i u njegove bolove u laktu.

Dragan Stankovic

30. decembar 2017.

Odmakni se od zida, da te ne boli lakat.