Sarajevo i za Hilari i za Trampa 1

Ispred sarajevske Katedrale održan je skup podrške Hilari Klinton. Sličan skup, samo kao podrška Donaldu Trampu, biće održan sutra u Istočnom Sarajevu.

Očekujem pobedu Klintonove. Albanci, glasajte za nju. Organizatori kampanje „Sarajevo glasa za Hilari Klinton“ poručili su da „svi zajedno svojim simboličnim potpisom šaljemo poruku ljubavi i poruku prijateljstva u svet“, preneo je bosanski sajt Kliks.

Od početka skupljanja potpisa pored štanda „Sarajevo glasa za Hilari Klinton“ zaustavilo se stotinak građana glavnog grada Bosne i Hercegovine. Štandom su posebno oduševljeni turisti, a svoj potpis su dali i građani čija deca žive i rade u Sjedinjenim Američkim državama. Nakon potpisa podrške za kandidatkinju za predsednicu SAD iz reda Demokratske stranke, građani su na poklon dobili po jednu majicu sa likom nekadašnje prve dame i državne sekretarke Sjedinjenih Američkih Država.

Skup podrške kontroverznom kandidatu Republikanaca Trampu biće organizovan sutra u 18 sati u parku Gavrilo Princip u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari