Prvi intervju Brižit Makron 1Foto: IAN LANGSDON/EPA

U prvom velikom intervjuu otkako je njen suprug postao predsednik Francuske, Brižit
akron je progovorila o braku s 24 godine mlađim muškarcem.

Brižit (64) i Emanuel Makron (39) upoznali su se kada je Brižit podučavala dramu u srednjoj školu koju je pohađao njen suprug.

Nejasno je kako je njihov odnos započeo, ali su se venčali godinu dana nakon što se Brižit razvela od bankara Andre-Luja Ozijea s kojim ima troje dece. U intervjuu za francuski Ele, Brižite se prisetila odnosa s Emanuelom, kada su zajedno radili na jednoj predstavi.

„U to vreme između nas nije bilo ništa, ali je postojao trač i bila sam zabrinuta zbog svoje dece“, rekla je Brižit. Ona Kaže da bi bila izgubljena u životu da nije donela odluku da bude s čovekom kojeg voli.

„U našim životima postoji vreme u kojem moramo donositi vitalne odluke. Za mene je to bilo to. Sve što je rečeno o 20 godina razlike je beznačajno. Naravno, doručkujemo zajedno, moje bore i ja, on sa svojom mladošću, ali tako je. Da nisam donela tu odluku bila bih izgubljena.

Bila sam sretna sa svojom decom, ali sam istovremeno osetila da moram živeti ovu ljubav da bih u potpunosti bila sretna“, rekla je Brižit Makron.

Priznaje da se teško nosila s komentarima oko starosne razlike tokom predsedničke kampanje u Francuskoj.

„Kad čitam o nama imam osećaj da čitam tuđu priču. Naša priča je tako jednostavna. Emanuelova jedina krivica je to što je mlađi od mene. Završila sam s tim rekavši sebi da mi komentari ne prijaju, ali se moram suočiti s njima. Nakon toga će proći“, rekla je Brižit Makron.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari