Site name

Dodik: Događaji u RS uvod u makedonski scenario

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske na neki način uvod u makedonski scenario i to upravo pre izbora, da bi vlast prevremeno bila povučena, prenosi agencija Srna.

4

Piše: Danas Online

Banjaluka 14. septembar 2017. 14:10

Foto: N1

"Bio je to pokušaj manjine da vlada nad većinom, ali ako se opozicija već poziva na zakon onda mora da zna da većina odlučuje", istakao je Dodik.

On je za RTRS rekao da su iz opozicije već svi zaboravili šta je prvobitni uzrok prekida rada Narodne skupštine, a to je vraćanje na dnevni red Konsolidovanog revizorskog izveštaja o izvršenju budžeta, koji bi trebalo da bude na narednom zasedanju.

Predsednik RS je naglasio da policija u sredu nije kršila profesionalne kodekse delovanja i da je postupala prema zahtevima predsednika NSRS Nedeljka Čubrilovića.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Đorđe

14. septembar 2017.

Na tebi je da on nebude "Makedonski scenarijo". Tamo je Grujevski, a to si ti sada u Republici Srpskoj, upao u sobranje i mlatio poslanike opozicije. Kasnije je došao na vlast demokrata Zaev. iz opozicije, a Grujevski je na korak do zatvora. Budi normalniji od Grujevskog, spriječi ekcese i preskoći sve, dozvoli demokratske promejene i uputi se u pravcu ćorke. Dakle sve zavisi od tebe....

vladbgd

14. septembar 2017.

Dodice, ne dozvoli tim vlastoljupcima da ugroze RS. Sad Bakir i muslimani trljaju ruke

Jovo Bakic - Bivsi clan SNSD-a

15. septembar 2017.

Mile to zna najbolje kad smo 2 puta tako dosli na vlast. Prvi put na NATO tenjkovima, a drugi kada smo oborili SDS vladu naravno ponovo sa nasim prijateljima iz USA. Sada kada je sustinski udavio Republiku Srpsku, sto bi rekli satro je ko malog majmuna moglo bi se i preci na novi budzet koji dotice - BiH. Ode nam Mile u Sarajevo za Presjednika.

Nikola Lugonja

15. septembar 2017.

Napad na "mene"je napad na vas koliko srpstvo.Nesto mi zvuci po znato,jer imamo i mi jednog takv og"patriojotu".