Site name

Odnosi sa Crnom Gorom na najvišem nivou

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović istakli su u današnjem razgovoru da su odnosi dve države u ovom trenutku na najvišem nivou u poslednjoj deceniji i da u budućnosti razgovorom i otvorenim dijalogom treba rešavati sva međudržavna pitanja.

1

Piše: FoNet

12. oktobar 2017. 20:18

Brnabić je istakla da jedino stabilnost regiona može da obezbedi dalji ekonomski razvoj i siguran put ka članstvu u Evropskoj uniji, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Brajović je podvukao da se kod građana obe države mora razvijati svest o važnosti priključenja evropskoj zajednici, kao i svest o važnosti da sve države regiona budu članice Evropske unije.

Brnabić zaključila je da region u budućnosti očekuju brojni izazovi i da je važno da ih rešavamo zajedničkim naporima, budemo podrška jedni drugima i donosimo odluke koje će građanima regiona obezbediti stabilnost i bolji život.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Павле Станојевић

13. oktobar 2017.

"ИЗ Статута Народног музеја Црне Горе, из дела који обухвата истраживање, прикупљање, стручну обраду и презентацију музејских предмета који се односе на династије које су владале Црном Гором, избрисани су Немањићи, који су владали Зетом скоро два века, а чији је родоначелник Стефан Немања рођен у данашњој Подгорици! "