Site name

Risija tvrdi da je Zaev samoreklamer

Izjave premijera Makedonije Zorana Zaeva da je Rusija navodno pripremala njegovu likvidaciju su neosnovane insinuacije i predstavljaju pokuљaj samoreklame, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

2

Piše: FoNet

Moskva 09. novembar 2017. 17:21

Risija tvrdi da je Zaev samoreklamer

Foto: EPA/ GEORGI LICOVSKI

Zaharova je podsetila da je makedonski premijer u intervjuu za crnogorski radio 5. novembra govorio o "planovima za njegovu likvidaciju po crnogorskom scenariju“.

Smatramo da takva izjava ne samo љto predstavlja neosnovanu insinuaciju, иak i nekakvu maniиnu konstrukciju, veж u principu liиi na pokuљaj samoreklame. Najvaћnije je љto takve izjave љtete rusko-makedonskim odnosima i oиigledno se razlikuju od deklarisane spremnosti Skoplja da gradi konstruktivnu saradnju sa naљom zemljom, naglasila je Zaharova, prenosi Sputnik.

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije takoрe smatra da takve izjave sluћe kao pokriжe ubrzanog uvlaиenja Makedonije u Severnoatlantski pakt. 

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

usaf

10. novembar 2017.

Ma u pravu je g.Zaev.Setimo se samo Zorana Djindjica.Svi pipci vode ka Rusiji,kao glavnog organizatora.Srbija,za vreme Djindjica,nije bilo ni slova "R" od Rusije,a pogledajte danas Srbiju.Razni tabloidi koje finansiraju Rusi,vatrogasno-humanitarni centar u Nisu(citaj spijunski),a slag na torti su politicari-rusofili!Uostalom,i krvavo rasturanje SFRJ je ruski projekat,a glavni izvodjaci Srbi i Srbija!!!

Milivoje Radaković

10. novembar 2017.

"Uostalom,i krvavo rasturanje SFRJ je ruski projekat,a glavni izvodjaci Srbi i Srbija!!!" Upravo tako!