Site name

Pretnje smrću Vesni Pusić

Pretnje smrću, nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki, dobila je još jedna članica Građanskog liberalnog saveza (GLAS) Vesna Pusić.

1

Piše: FoNet

Zagreb 30. novembar 2017. 15:26

Pretnje smrću Vesni Pusić

Foto: EPA/JULIEN WARNAND

Pusić je rekla da je presuda hercegovačkoj šestorki, među kojima je i general Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina.

Kad mu je rekla da je prijavljen policiji u Nemačkoj, okrenuo je ploču, prenosi index.hr.

"Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u Zagreb zaklaću te ko prase", napisao je izvesni Jerko Bajsić koji na slici na svom profilu ima osuрenog zločinca Praljka u porukama Vesni Pusić.

Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsić odgovorio: "ajde tako i tako nisam u hrvatskoj izdajico. I znam da me nećeš prijaviti jer dobijaš svaki dan tako nešto".

Pusić mu je odgovorila da "policija radi i u Nemačkoj" i to "još bolje nego u Hrvatskoj", na što je Bajsić krenuo da se izvinjava: "Oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga molim vas oprostite".

Poslanik iz GLASA Goran Beus Rihemberg u sredu je, komentarišući samoubistvo Slobodana Praljka, rekao da je za njega neprihvatljivo da se u saboru održi minuta ćutanja za osuрenog ratnog zločinca.

Beus Rihemberg je na svom Fejsbuk profilu objavio sadržaj pretnji koje je dobio, a potom je GLAS na Fejsu objavio pretnje smrću koje je dobila Vesna Pusić. 

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Milivoje Radaković

30. novembar 2017.

Gđa Pusić je sasvim u pravu. Činjenica je da su ovi došli u priliku da počine zločin upravo zbog tadašnje pogrešne politike Zagreba koji je rado zaigrao u kolu koje su započeli Slobica i generali. U Karađorđevu leži zec... Dobro je da je tribunal proglasio fajront; sada je pravo vreme da se organizuje jedna regionalna konferencija i obznani deklaracija o okretanju novog lista i zajedničkom putu u solidnjiju budućnost.