Site name

SAD upozorile svoje građane na mogući terorizam na Kosovu

Američki Stejt department upozorio je svoje državljane koji planiraju da putuju na Kosovo da budu dodatno oprezni zbog terorizma.

1

Piše: Danas Online

13. januar 2018. 23:27

 SAD upozorile svoje građane na mogući terorizam na Kosovu

 "Terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguće napade u regionu Balkana, uključujući i Kosovo. Teroristi mogu da napadnu sa malo ili bez ikakvog upozorenja, ciljajući na turističke lokacije, transportne centre, pijace, tržne centre, objekte lokalne uprave, hotele, klubove, restorane, bogoslužna mesta, parkove, glavne sportske i kulturne događaje, obrazovne ustanove, aerodrome i druge javne površine", stoji u saopštenju Stejt departmenta koje je prenela i američka ambasada u Prištini.
 
U saopštenju Stejt departmenta stoji i da se "politički motivisano nasilje javlja širom Kosova".
 
Pored toga, Amerikanci se upozoravaju i da ponovo razmotre putovanje na sever Kosova zbog, kako se navodi, "građanskih nemira".

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Miodrag iz Peći

14. januar 2018.

Dakle. Ne idite na Kosovo zbog mogućih terorističkih akcija koje su politički obojene (protivljenje Albanaca da počne sa radom sud za ratne zločine terorističke UQK) pa i na sever Kosova gde će građani uskoro (samo da slavlja prođu) organizovati demonstracije zbog permanentnog nasilja, paljevina i oružanih pljački nad Srbima u geta tj enklavama. Nedavno su naoružani i maskirani banditi u mom Goraždevcu na oči vlasnika oteli frezu, natovarili u njegov Golf i ne tragom nestali.